Hoşgeldiniz  

CANİK ‘BU DÜPEDÜZ İTİRAFTIR’

SEMİH KÖKEN | 16 Temmuz 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

CANİK  ‘BU DÜPEDÜZ İTİRAFTIR’

Kemer de gündem devam ediyor. Murat Canik basın toplantısı

Semih Köken paylaştı: 14 Temmuz 2020 Salı

Turizmci iş adımı Murat Canik Kemer’deki yerel gazetecilerle bir araya gelerek basın açıklaması yaptı.
Canik Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Canik, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na düzenlediği basın toplantısıyla cevap verdi.
Türk Belediyecilik literatürüne geçecek trajikomik bir olay ile karşı karşıya olduklarını ifade eden Canik, “Sayın Topaloğlu ‘Konyaaltı Belediyesi’ne neden araç hibe ettiniz ve bunu neyin karşılığında yaptınız’ derken bu açıklamasıyla Sayın Muhittin Böcek hakkında kaçaklara ‘Göz Yumdun’ ithamında bulunmaktadır. Dolayısıyla sorunun muhatabı biz değiliz. Bu düpedüz itiraftır. Sormazlar mı o zaman ‘Sen ne aldın makam aracın karşılığında’ diye. Sadece kaçak dediği otelin şu an görev yaptığı belediyenin arşivinde verilmiş ruhsatını göstermeyip hızlıca iki üç kelime ile geçiştiriyor. Halkımızı ve kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor. Buradan sayın Necati Topaloğlu’na tek bir soru sormak isterim. Kendi imzasıyla yapılan oteller kaç oda ile ruhsat aldı? Ve kaç oda ile imar barışı yapıldı? Belgelendirmeniz çok kolay olacaktır çünkü tüm belgeler belediyenizin arşivinde kolaylıklar dilerim” dedi. Yaşı ilerlemiş bir emekli öğretmenin bu konularda herkesten daha duyarlı olması gerektiğine işaret eden Murat Canik, “Sayın Başkanı sosyal medya üzerinden birkaç kez konuyu tartışmak üzere canlı yayına davet etmeme rağmen davetime kayıtsız kalmayı tercih etti. Başkan Bey haklı eleştirilerimizi dinlemek yerine eski yönetimden alışık olduğumuz bir şekilde parmak sallayarak tehditkar bir üslup ile beni ve kendi işlerimi hedef seçmiştir. Bunun üzerine sayın Topaloğlu 09.07.2020 tarihli düzenlediği basın toplantısında özetle şunları söylemektedir;
‘Siz, yani ben Yönetim Kurulu Başkanı olduğunuz VERTİA A.Ş ile 2011-2013 yılları arasında Beldibi’nde 5 yıldızlı bir turistik tesis inşa ettiniz ve aynı zamanda bağlı bulunduğunuz Konyaaltı Belediyesinin CHP’li Belediye Başkanı sayın Muhittin Böcek’e Mercedes marka bir makam aracı hibe ettiniz’ diyor, ayrıca rengi de siyahmış başkan unutmamış. Otel inşaatımız yüzde 60-70 seviyesindeyken Beldibi Mahallesi Konyaaltı’ndan alınıp CHP’li sayın Necati Topaloğlu’nun başkanlık yaptığı Göynük Belediyesine bağlanıyor. Bağlanır bağlanmaz sayın Topaloğlu Göynük Belediyesi’nden apar topar kalabalık bir ekibi otelimize gönderip kendilerince kaçak tespit edip ve anında işlem yaptılar” diye konuştu.
Başkan Topaloğlu’nun bu iddialarla Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e ithamlarda bulunduğunu belirten Murat Canik, sözlerine şöyle devam etti:
“Sayın Topaloğlu bundan yola çıkarak ‘Konyaaltı Belediyesi’ne neden araç hibe ettiniz ve bunu neyin karşılığında yaptınız’ derken bu açıklamasıyla sayın Böcek hakkında kaçaklara ‘Göz Yumdun’ ithamında bulunmaktadır. Dolayısıyla sorunun muhatabı biz değiliz. Sorunun muhatabı şu an CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olan sayın Muhittin Böcek’tir. Eminim sayın Böcek bu durumu en kısa sürede kamuoyuna açıklayacaktır. Aslında sayın Topaloğlu kendisini aklamak adına şunu ifade etmektedir; ‘Sizin kaçağınız vardı ve o yüzden sayın Böcek’e araç hibe ettiniz’ o açıdan kendisinin de makam aracı alma hakkının olduğunu ifade etmektedir. Bu düpedüz itiraftır. Sormazlar mı o zaman ‘Sen ne aldın makam aracın karşılığında’ diye. Bu durumdan yola çıkarak ve duyarlı vatandaşların bağışçı otel ile ilgili ulaştırdıkları bilgiler ışığında vatandaşlık görevimi yerine getirerek Kemer Belediyesi yetkilileri hakkında Kemer Cumhuriyet savcılığına 10.07.2020 tarihinde görevi kötüye kullanmak, kanuna aykırı yapılaşmaya izin vermek, maden kanununa muhalefet, rüşvet ve savcılık makamının tespit edeceği suçlar ile ilgili şikayette bulundum.”
Türk Belediyecilik literatürüne geçecek trajikomik bir olay ile karşı karşıya olduklarını ifade eden Canik, “Şimdi gelelim işin en enteresan kısmına, CHP’li Konyaaltı Belediyesi inşaat ruhsatını veriyor. Ve resmi hibe yoluyla bizden lüks makam aracı alıyor. CHP’li Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu kaçak gerekçesiyle astronomik bir ceza kesiyor. Ve yine CHP’li sayın Mustafa Gül otelin iskanını veriyor. Yani kısacası şu; biri senin her şeyin uygun aslanım sen işine bak diyor, diğeri ‘dur’ koçum senin fazlan var sana bir ceza keseyim diyor. Diğeri de pardon yanlış yapılmış al sana iskanın diyor. Maalesef Türk Belediyecilik literatürüne geçecek trajikomik bir olay ile karşı karşıyayız. Diğer trajikomik olay ise ‘mağdur’ olan bizlerin şikayetçi olmayıp başkanların birbirini şikayet etmesi. Artık bu işlerin sirayetinden nasıl çıkmış olduğunu umarım tüm kamuoyu net bir şekilde görüyordur. Peki tüm bunlar yaşanırken Vertia A.Ş ve Canik ailesine ne oluyor? Vertia A.Ş tüm bu yaşanılanlar ölçeğinde mali krize grip oteldeki çoğunluk hisselerini bedelsiz devretmek zorunda kalıyor. Canik ailesi ise 30 yıllık ticari hayatında hiç karşı karşıya kalmadığı maddi ve manevi sıkıntılar ile karşı karşıya bırakıldı. Şimdi sayın başkan diyor ki; ‘hibe araç işine en son itiraz edecek kişiler sizlersiniz.’ Hayır başkan bizler sizlerin uyguladığı keyfi, vicdansız, merhametsiz ve yanlış uygulamalarınızdan dolayı mağdur olduk” diye konuştu.
Başkan Topaloğlu’nun halkı ve kamuoyunu yanıltmaya çalıştığını iddia eden Canik, “Tabii ki biz buna itiraz edeceğiz ki bizim yaşadıklarımız kimsenin başına gelmesin. Tabii ki biz itiraz edeceğiz mağdur edilen tüm birikimini kaybeden sağlığına kaybeden maddi manevi zarara uğrayan ve kaçan yatırımcılar adına biz itiraz edeceğiz. Tabii ki biz itiraz edeceğiz ki bölgemiz bu tip olaylar ile anılmasın. Şimdi gelelim belgelendirme işine sayın Topaloğlu kestiği kaçak cezasını anlı şanlı basınımız ile paylaşıyor. Sadece kaçak dediği otelin şu an görev yaptığı belediyenin arşivinde verilmiş ruhsatını göstermeyip hızlıca iki üç kelime ile geçiştiriyor. Halkımızı ve kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor. Ancak ben kamuoyunu yanıltamayacağı ve sayın Gül ile birlikte işledikleri benzer bir vukuatı sizlerle paylaşacağım. Sayın Topaloğlu Göynük Belediye Başkanıyken Göynük çarşısının içerisine iki adet devasa otel yapılır. Bu otellerin altına Göynük çarşısını bitiren yüzlerce dükkan yapılır. Bu dükkanların usulsüz yapıldığı kamuoyu tarafından iyi bilinmektedir. Ve sayın Topaloğlu’nun Göynük Belediye Başkanlık görevi sona erer. Göynük Belediyesi Mustafa Gül’ün Belediye Başkanı olduğu Kemer’e bağlanır. Peki sayın Gül yetkiyi alır almaz ne yapar. Göreve gelir gelmez kaçak olarak bilinen dükkanların önüne duvar çekilir ve sosyal medya hesabından görsellerini paylaşır.”
Canik, “Peki bu uygulama size tanıdık geliyor mu? Bir süre sonra ise tahmin edelim duvara ne olacağını? Duvar yerinden kaldırıldı. Şimdi bu kadar kanunsuz işlere bulaşacaksınız ve kamuoyuna dürüst başkan halkçı başkan figürünü oynayacaksınız. Öyle mi? Bitmedi. Sayın Topaloğlu benimle ilgili yaptığı basın toplantısından sonra duyarlı Kemer Halkı bize Necati Topaloğlu ile ilgili onlarca bilgi ulaştırdılar. Sağ olsunlar. Şimdi Göynük’teki hadisenin altını çizmek adına sayın Topaloğlu’nun makam aracı merakını daha da iyi anlamış olacaksınız. Sayın Topaloğlu Göynük’te bu duvar çekme rezaletin yaşandığı otelden hibe araç almış olabilir mi acaba? Bingo, Evet doğru tahmin ettiniz. 07 K 1606 plakalı lüks BMW marka aracı Göynük Belediyesi’ne hibe olarak kabul edilmiştir. Şimdi bakınız Kemerimizde yaşanan bu olaylar İskandinav ülkelerinde yaşansa belediye başkanı hapis cezası alır ve görevden alınır. En hafif şekliyle ise soruşturmanın salahiyeti adına bir süreliğine görevden uzaklaştırılır. Anlattıklarımın altını toparlamak adına buradan sayın Necati Topaloğlu’na tek bir soru sormak isterim. Kendinizin imzasıyla yapılan oteller kaç oda ile ruhsat aldı? Ve kaç oda ile imar barışı yapıldı? Belgelendirmeniz çok kolay olacaktır çünkü tüm belgeler belediyenizin arşivinde kolaylıklar dilerim” dedi.
Okul bağışı konusuna da değinen Murat Canik, Ancak 6 ay önce kaybettiğim rahmetli annemi ağzına alma cüretini gösterdiği için okul bağış konusunu açacağım. Halkçı diye kendini pazarlayıp makama oturduktan sonra rahmetli annemin adına yapılacak bir okulu bile utanmadan sıkılmadan kullanabilen bir kişinin ruhsal durumundan kaygı duymamız gerekir. Çok enteresandır sayın Ünal Aysal Göynük Belediyesi’ne birçok okul bağışı yaptı sağ olsun. Sayın Aysal’ın o dönemlerde Göynük’te otel yatırımları olduğunu da bilmekteyiz. Sayın Necati Topaloğlu hayırseverlerin kazandırdığı eğitim yuvalarıyla kendisini sürekli olarak övmektedir. Peki rahmetli annemin adına yapacağımız bir okulun ne gibi bir sakıncası vardı acaba? Otelimizin su sporlarına oğlunuza vermediğimizden dolayı olabilir mi? SPA ve market işletmeciliğini yakın çevrenize yönlendirmediğimizden olabilir mi? Yahut hafriyat veya taşeron işlerini size yakın şirketlere vermediğimizden olabilme ihtimali var mı? veya Konyaaltı Belediyesi’ne makam arabası alıp imkansızlıktan size de alamadığımız makam araç için olabilir mi acaba? Bunlar suçlama değil ancak, bizim eğitime yapacağımız bir hayra ‘hayır’ deyip başka yatırımcıların okul yapımını kabul etmek öğretmen kimliği ile ne kadar bağdaşıyor? Bu soruyu da sormalıyız” şeklinde konuştu.
Hibe edilen makam aracının iade edilmesi talebini yenileyen Canik, “Aynı bedelin ihtiyaç sahibi Kemerliler ulaştırılmasının teknik olarak mümkün değil ise aracın satılıp elde edilen bedelin yine ihtiyaç sahibi Kemerlilere ulaştırmasını talep ediyoruz. Kanunsuz işler bugün olduğu gibi yarında karşısında olacağız bundan kimsenin endişesi olmasın. Ancak sayın Necati Topaloğlu’nun bizlere yaşattıkları ile ilgili husumetimiz devam etse de başkanımıza şunu da teklif etmek isterim. Oturduğunuz makam tüm Kemerlilerin makam aracına ihtiyacınız varsa bizim kendimizin de yaptığı gibi 3.300 TL aylık fiyatla size araç kiralarız. Siz yeter ki kimseden bir şey istemeyin. Son olarak sayın Necati Topaloğlu kendi klasmanına layık vizyonsuz zayıf rakiplerine konsantre olsun. Bizim ufkumuz ‘Yengeme ablama selam söyleyin çok ötesinde” dedi.

 

Kemer de gündem devam ediyor. Murat Canik basın toplantısı

Semih Köken paylaştı: 14 Temmuz 2020 Salı

Turizmci iş adımı Murat Canik Kemer’deki yerel gazetecilerle bir araya gelerek basın açıklaması yaptı.
Canik Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Canik, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na düzenlediği basın toplantısıyla cevap verdi.
Türk Belediyecilik literatürüne geçecek trajikomik bir olay ile karşı karşıya olduklarını ifade eden Canik, “Sayın Topaloğlu ‘Konyaaltı Belediyesi’ne neden araç hibe ettiniz ve bunu neyin karşılığında yaptınız’ derken bu açıklamasıyla Sayın Muhittin Böcek hakkında kaçaklara ‘Göz Yumdun’ ithamında bulunmaktadır. Dolayısıyla sorunun muhatabı biz değiliz. Bu düpedüz itiraftır. Sormazlar mı o zaman ‘Sen ne aldın makam aracın karşılığında’ diye. Sadece kaçak dediği otelin şu an görev yaptığı belediyenin arşivinde verilmiş ruhsatını göstermeyip hızlıca iki üç kelime ile geçiştiriyor. Halkımızı ve kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor. Buradan sayın Necati Topaloğlu’na tek bir soru sormak isterim. Kendi imzasıyla yapılan oteller kaç oda ile ruhsat aldı? Ve kaç oda ile imar barışı yapıldı? Belgelendirmeniz çok kolay olacaktır çünkü tüm belgeler belediyenizin arşivinde kolaylıklar dilerim” dedi. Yaşı ilerlemiş bir emekli öğretmenin bu konularda herkesten daha duyarlı olması gerektiğine işaret eden Murat Canik, “Sayın Başkanı sosyal medya üzerinden birkaç kez konuyu tartışmak üzere canlı yayına davet etmeme rağmen davetime kayıtsız kalmayı tercih etti. Başkan Bey haklı eleştirilerimizi dinlemek yerine eski yönetimden alışık olduğumuz bir şekilde parmak sallayarak tehditkar bir üslup ile beni ve kendi işlerimi hedef seçmiştir. Bunun üzerine sayın Topaloğlu 09.07.2020 tarihli düzenlediği basın toplantısında özetle şunları söylemektedir;
‘Siz, yani ben Yönetim Kurulu Başkanı olduğunuz VERTİA A.Ş ile 2011-2013 yılları arasında Beldibi’nde 5 yıldızlı bir turistik tesis inşa ettiniz ve aynı zamanda bağlı bulunduğunuz Konyaaltı Belediyesinin CHP’li Belediye Başkanı sayın Muhittin Böcek’e Mercedes marka bir makam aracı hibe ettiniz’ diyor, ayrıca rengi de siyahmış başkan unutmamış. Otel inşaatımız yüzde 60-70 seviyesindeyken Beldibi Mahallesi Konyaaltı’ndan alınıp CHP’li sayın Necati Topaloğlu’nun başkanlık yaptığı Göynük Belediyesine bağlanıyor. Bağlanır bağlanmaz sayın Topaloğlu Göynük Belediyesi’nden apar topar kalabalık bir ekibi otelimize gönderip kendilerince kaçak tespit edip ve anında işlem yaptılar” diye konuştu.
Başkan Topaloğlu’nun bu iddialarla Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e ithamlarda bulunduğunu belirten Murat Canik, sözlerine şöyle devam etti:
“Sayın Topaloğlu bundan yola çıkarak ‘Konyaaltı Belediyesi’ne neden araç hibe ettiniz ve bunu neyin karşılığında yaptınız’ derken bu açıklamasıyla sayın Böcek hakkında kaçaklara ‘Göz Yumdun’ ithamında bulunmaktadır. Dolayısıyla sorunun muhatabı biz değiliz. Sorunun muhatabı şu an CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olan sayın Muhittin Böcek’tir. Eminim sayın Böcek bu durumu en kısa sürede kamuoyuna açıklayacaktır. Aslında sayın Topaloğlu kendisini aklamak adına şunu ifade etmektedir; ‘Sizin kaçağınız vardı ve o yüzden sayın Böcek’e araç hibe ettiniz’ o açıdan kendisinin de makam aracı alma hakkının olduğunu ifade etmektedir. Bu düpedüz itiraftır. Sormazlar mı o zaman ‘Sen ne aldın makam aracın karşılığında’ diye. Bu durumdan yola çıkarak ve duyarlı vatandaşların bağışçı otel ile ilgili ulaştırdıkları bilgiler ışığında vatandaşlık görevimi yerine getirerek Kemer Belediyesi yetkilileri hakkında Kemer Cumhuriyet savcılığına 10.07.2020 tarihinde görevi kötüye kullanmak, kanuna aykırı yapılaşmaya izin vermek, maden kanununa muhalefet, rüşvet ve savcılık makamının tespit edeceği suçlar ile ilgili şikayette bulundum.”
Türk Belediyecilik literatürüne geçecek trajikomik bir olay ile karşı karşıya olduklarını ifade eden Canik, “Şimdi gelelim işin en enteresan kısmına, CHP’li Konyaaltı Belediyesi inşaat ruhsatını veriyor. Ve resmi hibe yoluyla bizden lüks makam aracı alıyor. CHP’li Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu kaçak gerekçesiyle astronomik bir ceza kesiyor. Ve yine CHP’li sayın Mustafa Gül otelin iskanını veriyor. Yani kısacası şu; biri senin her şeyin uygun aslanım sen işine bak diyor, diğeri ‘dur’ koçum senin fazlan var sana bir ceza keseyim diyor. Diğeri de pardon yanlış yapılmış al sana iskanın diyor. Maalesef Türk Belediyecilik literatürüne geçecek trajikomik bir olay ile karşı karşıyayız. Diğer trajikomik olay ise ‘mağdur’ olan bizlerin şikayetçi olmayıp başkanların birbirini şikayet etmesi. Artık bu işlerin sirayetinden nasıl çıkmış olduğunu umarım tüm kamuoyu net bir şekilde görüyordur. Peki tüm bunlar yaşanırken Vertia A.Ş ve Canik ailesine ne oluyor? Vertia A.Ş tüm bu yaşanılanlar ölçeğinde mali krize grip oteldeki çoğunluk hisselerini bedelsiz devretmek zorunda kalıyor. Canik ailesi ise 30 yıllık ticari hayatında hiç karşı karşıya kalmadığı maddi ve manevi sıkıntılar ile karşı karşıya bırakıldı. Şimdi sayın başkan diyor ki; ‘hibe araç işine en son itiraz edecek kişiler sizlersiniz.’ Hayır başkan bizler sizlerin uyguladığı keyfi, vicdansız, merhametsiz ve yanlış uygulamalarınızdan dolayı mağdur olduk” diye konuştu.
Başkan Topaloğlu’nun halkı ve kamuoyunu yanıltmaya çalıştığını iddia eden Canik, “Tabii ki biz buna itiraz edeceğiz ki bizim yaşadıklarımız kimsenin başına gelmesin. Tabii ki biz itiraz edeceğiz mağdur edilen tüm birikimini kaybeden sağlığına kaybeden maddi manevi zarara uğrayan ve kaçan yatırımcılar adına biz itiraz edeceğiz. Tabii ki biz itiraz edeceğiz ki bölgemiz bu tip olaylar ile anılmasın. Şimdi gelelim belgelendirme işine sayın Topaloğlu kestiği kaçak cezasını anlı şanlı basınımız ile paylaşıyor. Sadece kaçak dediği otelin şu an görev yaptığı belediyenin arşivinde verilmiş ruhsatını göstermeyip hızlıca iki üç kelime ile geçiştiriyor. Halkımızı ve kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor. Ancak ben kamuoyunu yanıltamayacağı ve sayın Gül ile birlikte işledikleri benzer bir vukuatı sizlerle paylaşacağım. Sayın Topaloğlu Göynük Belediye Başkanıyken Göynük çarşısının içerisine iki adet devasa otel yapılır. Bu otellerin altına Göynük çarşısını bitiren yüzlerce dükkan yapılır. Bu dükkanların usulsüz yapıldığı kamuoyu tarafından iyi bilinmektedir. Ve sayın Topaloğlu’nun Göynük Belediye Başkanlık görevi sona erer. Göynük Belediyesi Mustafa Gül’ün Belediye Başkanı olduğu Kemer’e bağlanır. Peki sayın Gül yetkiyi alır almaz ne yapar. Göreve gelir gelmez kaçak olarak bilinen dükkanların önüne duvar çekilir ve sosyal medya hesabından görsellerini paylaşır.”
Canik, “Peki bu uygulama size tanıdık geliyor mu? Bir süre sonra ise tahmin edelim duvara ne olacağını? Duvar yerinden kaldırıldı. Şimdi bu kadar kanunsuz işlere bulaşacaksınız ve kamuoyuna dürüst başkan halkçı başkan figürünü oynayacaksınız. Öyle mi? Bitmedi. Sayın Topaloğlu benimle ilgili yaptığı basın toplantısından sonra duyarlı Kemer Halkı bize Necati Topaloğlu ile ilgili onlarca bilgi ulaştırdılar. Sağ olsunlar. Şimdi Göynük’teki hadisenin altını çizmek adına sayın Topaloğlu’nun makam aracı merakını daha da iyi anlamış olacaksınız. Sayın Topaloğlu Göynük’te bu duvar çekme rezaletin yaşandığı otelden hibe araç almış olabilir mi acaba? Bingo, Evet doğru tahmin ettiniz. 07 K 1606 plakalı lüks BMW marka aracı Göynük Belediyesi’ne hibe olarak kabul edilmiştir. Şimdi bakınız Kemerimizde yaşanan bu olaylar İskandinav ülkelerinde yaşansa belediye başkanı hapis cezası alır ve görevden alınır. En hafif şekliyle ise soruşturmanın salahiyeti adına bir süreliğine görevden uzaklaştırılır. Anlattıklarımın altını toparlamak adına buradan sayın Necati Topaloğlu’na tek bir soru sormak isterim. Kendinizin imzasıyla yapılan oteller kaç oda ile ruhsat aldı? Ve kaç oda ile imar barışı yapıldı? Belgelendirmeniz çok kolay olacaktır çünkü tüm belgeler belediyenizin arşivinde kolaylıklar dilerim” dedi.
Okul bağışı konusuna da değinen Murat Canik, Ancak 6 ay önce kaybettiğim rahmetli annemi ağzına alma cüretini gösterdiği için okul bağış konusunu açacağım. Halkçı diye kendini pazarlayıp makama oturduktan sonra rahmetli annemin adına yapılacak bir okulu bile utanmadan sıkılmadan kullanabilen bir kişinin ruhsal durumundan kaygı duymamız gerekir. Çok enteresandır sayın Ünal Aysal Göynük Belediyesi’ne birçok okul bağışı yaptı sağ olsun. Sayın Aysal’ın o dönemlerde Göynük’te otel yatırımları olduğunu da bilmekteyiz. Sayın Necati Topaloğlu hayırseverlerin kazandırdığı eğitim yuvalarıyla kendisini sürekli olarak övmektedir. Peki rahmetli annemin adına yapacağımız bir okulun ne gibi bir sakıncası vardı acaba? Otelimizin su sporlarına oğlunuza vermediğimizden dolayı olabilir mi? SPA ve market işletmeciliğini yakın çevrenize yönlendirmediğimizden olabilir mi? Yahut hafriyat veya taşeron işlerini size yakın şirketlere vermediğimizden olabilme ihtimali var mı? veya Konyaaltı Belediyesi’ne makam arabası alıp imkansızlıktan size de alamadığımız makam araç için olabilir mi acaba? Bunlar suçlama değil ancak, bizim eğitime yapacağımız bir hayra ‘hayır’ deyip başka yatırımcıların okul yapımını kabul etmek öğretmen kimliği ile ne kadar bağdaşıyor? Bu soruyu da sormalıyız” şeklinde konuştu.
Hibe edilen makam aracının iade edilmesi talebini yenileyen Canik, “Aynı bedelin ihtiyaç sahibi Kemerliler ulaştırılmasının teknik olarak mümkün değil ise aracın satılıp elde edilen bedelin yine ihtiyaç sahibi Kemerlilere ulaştırmasını talep ediyoruz. Kanunsuz işler bugün olduğu gibi yarında karşısında olacağız bundan kimsenin endişesi olmasın. Ancak sayın Necati Topaloğlu’nun bizlere yaşattıkları ile ilgili husumetimiz devam etse de başkanımıza şunu da teklif etmek isterim. Oturduğunuz makam tüm Kemerlilerin makam aracına ihtiyacınız varsa bizim kendimizin de yaptığı gibi 3.300 TL aylık fiyatla size araç kiralarız. Siz yeter ki kimseden bir şey istemeyin. Son olarak sayın Necati Topaloğlu kendi klasmanına layık vizyonsuz zayıf rakiplerine konsantre olsun. Bizim ufkumuz ‘Yengeme ablama selam söyleyin çok ötesinde” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle