Hoşgeldiniz  

Büyükşehir 100 okulun eksiklerini tamamlıyor

Semih Köken | 29 Ağustos 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya Büyükşehir Belediyesi, il sınırları içerisinde bulunan 100 okulun eksiklerini ve tamiratlarını belirleyerek çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediyesi Kemer’de de tadilata ihtiyaç duyulan 4 okulda çalışma başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki okullardaki tadilatları İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü yaptığı protokol ile yapmaya başladı. Bu yıl il genelinde toplamda 100 okulda başlatılan çalışmalar kapsamında Kemer’de de 4 okul bulunuyor. Kemer’de ilk tadilat çalışması ise Çamyuva Mahallesi’nde bulunan Silkar İlkokulu’nda başladı.

Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Üraz; “Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya il sınırları içerisindeki 100 okulun ihtiyaçlarını giderme çalışmalarını başlattı. İlçemizde de bu çalışmayı Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile bir protokol dahilinde yapıyor. İlçemizde de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 4 tane büyük sıkıntısı olan okulumuzu tespit etmiştir. Bu tespitler doğrultusunda yöremizin en eski okullarından biri olan Çamyuva Mahallesi Silkar Okulu’ndaki eskimiş olan ve tehlike arz eden elektrik hatlarını yenileme çalışmalarına başlamıştır. Bu arada da Kemer’deki diğer müzmin sorunu olan Kemer Anaokulu’nun çatısının tamiri, Kuzdere Mahallesi’ndeki Mehmet Saygın İlköğretim Okulu’nun bakım ve onarımı ve Göynük Ortaokulu’nun bakım ve onarımını tamamlayacaktır. Büyükşehir Belediyesi bütünleşik il sınırları çerçevesinde hizmetlerini yapmaya devam ediyor. Eğitime de el atmıştır. Bundan sonra hizmetlerinin daha artacağına inanıyoruz ve bekliyoruz. Büyükşehir’in hizmetleri Kemerimize iyi gelecek diyoruz” dedi.buyuksehir-100-okulun-eksiklerini-tamamliyorf809e36419ba873031b5 buyuksehir-100-okulun-eksiklerini-tamamliyorbdac46ada8d9a5c2f389 (1)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle