Hoşgeldiniz  

BU İŞLER SADECE KEMERDE OLUR

SEMİH KÖKEN | 17 Eylül 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Mutemet hastalandı öğretmenler maaş alamadı

Kemer İlçesi’nde rahatsızlığı nedeniyle 10 gün rapor alan mutemet memurun yerine görevlendirme olmayınca 15 Eylül Pazartesi günü itibariyle maaşlarını alması gereken öğretmen, memur ve hizmetli gibi 400’e yakın Milli Eğitim çalışanı maaşını alamadı.

Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevli 400’e yakın öğretmen, memur ve hizmetliden oluşan Milli Eğitim çalışanına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün muhasebe personeli hasta ve raporlu olduğu için 15 Eylül Pazartesi günü ödenmesi gereken maaşları yatırılamadı. Muhasebe personelinin raporunun halen devam ediyor olması nedeniyle Kemer’de hiçbir Milli Eğitim çalışanının maaşını alamadığını belirten Türk Eğitim Sen Antalya Şube Başkanı Bünyamin Seçme, yaşanan olayı, bir skandal olarak değerlendirdi.

Okulların açıldığı gün Milli Eğitim çalışanlarının da ciddi ihtiyaçları olduğuna işaret eden Bünyamin Seçme, “Ayrıca kredileri, borçları var. Ne kadar ciddiyetsiz bir yönetim biçimi. Mutemet 10 gündür raporluymuş ve kimse maaşını alamamış durumda. Nasıl bir yönetimse, raporlu olanın yerine bir görevlendirme yapılmaz mı? Hiçbir donanım, bilgi, liyakata bakılmadan kendi yandaşlarını getirdiler ve dolayısıyla böyle abuk olaylar da kaçınılmaz. Bu ciddi bir skandal. Bu sorunun acilen çözülmesi gerekir” diye konuştu.milli-egitim-is-basi-yaptiedde83112e6004e6a7c5 mut

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle