Hoşgeldiniz  

Bu davaya kadınlar sahip çıktı!

Semih Köken | 14 Eylül 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Kemer Koordinatörü Aslı Kamaz, ülkenin içerisinde bulunduğu zor dönemlerde en önemli görevi kadınların üstlendiğini belirterek, “Yeteri hassasiyet göstererek ve gündeme de yabancı kalmayarak bu davaya ne kadar sahip çıktıklarını görüyoruz” dedi.

**

AK Parti Kemer Kadın Kolları Planlama Toplantısı partililerin katılımı ile Kemer’de gerçekleşti. Sürdürülen çalışmaların ve Genel Seçim öncesi yürütülecek faaliyetlerin ele alındığı toplantının en önemli gündem maddesini terör olayları, ülkenin içerisinde bulunduğu durum oluştururken verilen ‘birlik ve beraberlik’ mesajları ise dikkat çekti.

SÖZ VERDİK VE KENETLENDİK
Toplantıda konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Kemer Koordinatörü Aslı Kamaz, “Temeli birlik, beraberlik ve kardeşlik üzerine kurulan, gelişen, büyüyen güçlü Türkiye’nin tek adresi olan Ak Parti’de görevimizin başındayız. Teşkilatımızda birbirinden kıymetli, emek vermiş, özveri ile çalışan AK kadınlarımız var. Bizler ise AK Parti Kemer Kadın Kolları olarak 2 haftadır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaretlerimiz ise devam ediyor. Hepimiz birbirimize söz verdik ve kenetlendik. Daha çok çalışmak için azimliyiz” dedi.

YİNE YENİDEN BİR ARADA
“Türkiye’nin en büyük partisi olan Ak Parti’nin büyük Türkiye yolunda demokrasi, istikrar, birlik, beraberlik ve kardeşlik yolunda misyonu ve vizyonu bellidir” diyen Kamaz, şunları kaydetti; “Ülkemizin içerisinde bulunduğu zor dönemlerde kadınlar yeniden bir araya geldiler, çalışmaları hızlandırdılar. Kadınlar hem bu davaya hem de ülkeye nasıl sahip çıkıyor hepimiz görüyoruz. Acı haberler hepimizi yasa boğuyor. Bir şehit haberi geldiği zaman anne, baba, eş, çocuk herkes üzülüyor. Bu durum anneleri birebir etkiliyor. Bir önceki hafta mevlit okuttuk. Mevlid okutmalarımız devam edecek.”

GELİN BİRLİKTE YÜRÜYELİM
Ülkenin içerisinde bulunduğu durumu ‘var olma savaşı’ olarak nitelendiren Kamaz, sürece ilişkin adımların birlik ve beraberlik yönünde atılması gerektiğine dikkat çekti. Kamaz, “Partimize üye olmayıp ülkesine, vatanına, milletine bu anlamda bir şeyler yapmak isteyen kadınlarımızı bu yolda bizimle birlikte yürümeye davet ediyoruz. Dış oyunlarla birlikte Türkiye kırılma noktasına getirildi. Bunu aşmamız lazım. Kadınlar bana göre çok güçlüler. Türkü Kürdü ile ayrım yapmaksızın herkese kapımız açık. El ele vererek bu ülkeyi yeniden ayaklandırabiliriz. Bu sıkıntıları ancak birlik ve beraberlik içerisinde atlatabiliriz” dedi.

Yüksek tempo ile çalışacaklarını kaydeden Kamaz, AK Parti Kadın Kolları’nın özverili ve fedakar çalışma çizgisinden asla ödün vermeyeceğini sözlerine ekledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle