Hoşgeldiniz  

Birlik Beraberlik için İftarda Buluştular!

SEMİH KÖKEN | 24 Temmuz 2014 | Kemer Güncel A- A+

DSC_2728 DSC_2705 DSC_2706 DSC_2709 DSC_2714 DSC_2723 DSC_2724
Kemer Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen Kemer Gözde caddelerinden Liman Caddesinde iftar yemeği verildi. Kemer belediye Personeli, Esnaflar, Kooperatifler, pazarcılar, mahalle sakinleri ve Turisti bir araya getiren iftar yemeğinde buluşan davetliler güzel bir akşam yaşadılar.
Birlik ve beraberliğin Belediye personeli, Halk ve Esnafın kaynaşması amacıyla organize edilen iftar yemeği birlik ve beraberlik içerisinde geçti.
Ramazan ayında Kemer Esnafı ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül; “ Birlik ve beraberliğin önemli olduğunu söyledi”
Amaçlarının bir araya gelmek olduğunu belirten Başkan Mustafa Gül, iftar yemeğine katılmalarından dolayı, misafirlere teşekkür ederken bu organizasyonda, servis ve yemek dağıtan Kemer Belediye Personeline ayrıca şükranlarını sundu.
İftara İki bin 400 sandalye kurulurken 8 yerde Yemek servisi standı kurdu. Liman caddesinde verilen iftar yemeğine, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Semih Top Kemer Belediye Meclis Üyeleri, Recep Yılmaz, Özcan Çeliktaş, Ahmet Ali Güven, MHP Kemer İlçe Başkanı H.Hüseyin Karadüz, Kemer ve Tekirovaspor Kulüp Başkanı İsmail Minta, Yönetim Kurulu Üyeleri Yeni Kemer Belediye Spor Kulüp Başkanı Ömer Bilici ve Yönetim Kurulu üyeleri birçok Turist ve 3000 üzerinde vatandaş ve esnaf katıldı. Bazı esnaflar iş yoğunluğundan yemek servisleri iş yerlerinde yiyerek iftarlarını açtılar.
Kemer Esnafı ise; Sıcak bir ortamda geçen iftar yemeği sonra, böyle bir organizasyonu düzenleyen Kemer Belediyesine teşekkür ettiler

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle