Hoşgeldiniz  

Beldibi’nde ruhsatsız yapılar yıkılıyor

Semih Köken | 07 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde belediyenin ruhsatsız yapılara yönelik yıkım çalışması kapsamında, 50’ye yakın işyerinin yıkımı için çalışma başlatıldı. Yıkım sırasında jandarma ve çevik kuvvet ekipleri de güvenlik önlemi aldı.

Kemer’e bağlı Beldibi Mahallesi’nde ruhsatsız ve kaçak olduğu belirtilen işyerlerinin yıkımına devam edildi. Esnafın mahkemeye başvurması sonucu verilen yürütmeyi durdurma kararı, Kemer Belediyesi’nin itirazı üzerine iptal edilince geçen yıl Kasım ayında başlanan yıkımlara bugün yeniden başlandı.

Yıkım kararını uygulamak üzere sabah saatlerinde belediye ekipleri bölgeye geldi. Jandarma, çevik kuvvet polisleri ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı’nın (TOMA) bölgede önlem aldığı yıkımlara, esnaf tepki gösterdi. Yıkıma karşı çıkan esnafı jandarma ikna etti. Esnafın işyerlerini boşaltmasının ardından belediyeye ait iş makineleri yıkıma başladı.

50’ye yakın işyerinin yıkımının yapılacağı bölgede çalışmaların birkaç gün daha süreceği belirtildi.beldibi-nde-ruhsatsiz-yapilar-yikiliyor

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle