Hoşgeldiniz  

Beldibi Atatürk Parkı Halk Plajı Sezona Hazır!‏

SEMİH KÖKEN | 04 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Başkan Mustafa Gül Turistik bir yerleşime sahip olan Kemer ve sahillerinin temiz ve bakımlı olması gerektiğini hatırlattı.
Yeni yasayla birlikte İlçe merkezinin yanı sıra tüm belde ve köylere de hizmetin Kemer Belediyesi tarafından götürülmeye başlandığını belirten Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, yaz aylarının yaklaşması nedeniyle büyük bir nüfus artışı yaşanan Kemer, Çamyuva, Çıralı ve Beldibi sahillerinde halkın rahat denize girebilmesi ve dinlenebileceği alanlarda düzenlemeler yaptıklarını söyledi. Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Antalya Büyükşehir ekipleri tarafından Beldibi sahili, Atatürk Parkı sahilinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Kemer belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Can, çalışmalar hakkında Başkan Mustafa Gül’ bilgi verdi. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak sahillerin yaz sezonuna hazır olması için çalışmaların hızlandırılmasını da isteyen Başkan Gül, ilçeye gelecek yerli ve yabancı tatilcilerin rahat ve sorunsuz bir yaz dönemi geçirmeleri için her türlü tedbirin alınacağını da kaydetti.

Atatürk Parkındaki çalışmaları yakından takip eden Beldibi sakinleri, Ahmet Can’la yaptıkları görüşmelerde, Biz yıllardır burada oturuyoruz. Ama 10 yıldır hiçbir hizmet görmedik. Taşlardan denize girmek ve kumsalda yürümek mümkün değildi. Defalarca bağlı olduğumuz belediyelere giderek istek ve şikayetlerimizi bildirdik ama hiçbir talebimize cevap verilmedi. Geçtiğimiz yıllarda  Beldibinin Kemer’e bağlanması ile görevine başlayan ve ayağının tozuyla Beldibi mahallemizde hizmete başlayan Kemer Belediye Başkanımız Mustafa Gül’ün bu hizmet anlayışı bizleri son derece mutlu etmiştir. Beldibi mahallesi sakinlerimiz adına kendisine çok teşekkür ediyoruz. dediler.DSC_0749

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle