Hoşgeldiniz  

BBP KEMER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMRAH AYHAN MUHSİN YAZICIOĞLUNU YALNIZ BIRAKMADI

SEMİH KÖKEN | 25 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

BBP Merhum Başkanı Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün beşinci yılında, Ankara daki  Taceddin Sultan Camii Dergahın’da kabri başında dualarla anıldı. BBP Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan, Merhum Başkan Muhsin Yazıcıoğlunu bu anma gününde yalnız bırakmadı.

Ankarada BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile Antalya ve Kemerden yoğun bir kalabalıkla Ankara ya çıkarma yapan BBP il ve ilçe başkanlıkları, Türkiye nin dört bir yanından gelen diğer BBP Başkan Adayları ve sevenleri ile birlikte, Merhum Başkanı Muhsin Yazıcıoğlunu andı. Anma törenine Keçiören BBP Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok da katıldı.

Emrah Ayhan’ın BBP Başkanı Mustafa Destici ile Yakınlığı gözden kaçmadı

Son derece kalabalık geçen törende, merhum başkan Muhsin Yazıcıoğlunun ölümündeki sır perdesinin bir an önce kalkması yönünde sloganlar atıldı. Mevlid sonunda bir basın açıklaması yapan Mustafa Destici Öncelikle Sehitlerimizi anama haftasında tüm şehitlerimizi ve merhum Başkan Muhsin Yazıcıoğlunu saygı ile anıyoruz  ve ölümündeki sır perdesinin bir an önce kaldırılmasını bekliyoruz dedi. Bu konuda sabrımız ve inancımız, meselenin üzerini kapatmak isteyenlerin çabalarını boşa çıkaracaktır ve onlara karşı galip gelecektir, Merhum Başkanımızın birlik, beraberlik yönlendirmeleri hepimizin izleyeceği bir yoldur, dedi. BBP Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan ile BBP Başkanı Mustafa Destici arasındaki yakınlık mevlüd boyunca ve basın açıklaması sırasında gözden kaçmadı.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle