Hoşgeldiniz  

BBP ADAYI AYHAN: KEMER’İN KADERİNİ HALK DEĞİŞTİRECEK

SEMİH KÖKEN | 24 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

BBP Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan 7 haftadır düzenlediği 7 Halk Dayanışma Mitinglerinde hiçbir partinin bir araya getiremediği kadar büyük bir gönüllü kalabalığa hitap etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Beni gerçekten gönülden destekleyen vatandaşlara sonuna kadar güveniyorum. Kemer’in kaderini halk değiştirecek” dedi.
Seçim çalışmalarını sürdüren Büyük Birlik Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan, dün Belediye Meclisi üyeleriyle biraraya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Burada konuşan Ayhan, Kemer’de bugüne kadar hiçbir adayın gerçekleştiremediği, 7 ayrı Halk Dayanışma Mitingi düzenlediklerini, ilkine katılan insan sayısının her seferinde artarak salonlara sığmayacak yoğunluğa ulaştığını belirterek, gönüllü olarak mitinge katılan binlerce vatandaşa binlerce kere teşekkür ettiklerini söyledi.
Yolun başından beri çizgilerini bozmadıkları için ekibi adına gurur duyduklarını ifade eden Emrah Ayhan, son üç aydır kemer gündemini gözlemleyenlerin seçim kültürünün nasıl değiştiğini, çatışmacı karalama siyasetinin kendileri ile sona erdiğini ve son günerdeki huzurlu dolu rahat seçim atmosferinin herkes tarafından hisedildiğini söyledi.
“Kemer Halkı bu değişimin kimden geldiğini çok iyi biliyor. Kemerde değişim artık başlamıştır. Değişim hepimizin elinde perçinlenecek. ‘’İnsanlarımız hak etiği günlere kavuşacak” diyen Ayhan, kendinden son derece emin, rahat ve güvenerek konuştuğunu, bu güveni de hak’tan ve halktan aldığını bertti.
KEMER HALKI BBP’YE “EVET” BASACAK
Ayhan, hiçbir siyasi partinin bu kadar büyük bir gönüllü kalabalığı bir araya getiremediğini belirterek, “Beni gerçekten gönülden destekleyen tüm vatandaşlara sonuna kadar güveniyorum.
Kemer’in kaderini halk değiştirecek” ifadeleri ile beraber 30 Mart’ta Kemer’de işsizliğe, ranta, haksızlığa son verilip, halkın yönetimin içinde olduğu belediyecilik anlayışına, Kemer için Emrah Ayhan’a ‘’EVET’’ mühürünün vurulacağını gördüğünü, bu seçimde halkın kazanacağını söyledi. Aynı zamanda 7 haftadır düzenledikleri 7 Halk Dayanışma Mitingi’nde 7 rakamının bir tesadüf olmadığını, seçim çalışmalarının başından beri bu rakamın kendileri için bir anlam taşıdığını ve 28 Mart saat 16:00 Akdeniz TV’deki canlı yayın programında 7 rakamı ile ilgili sırları açıklayacağını anlatan Emrah AYHAN, aynı günde son Mitinglerini gerçekleştireceklerini belirtti.
SON MİTİNG 28 MART’ta
Ayhan, halk dayanışma mitinglerinin sonuncusunu ZAFERE DOĞRU MİTİNG’i adı altında 28 Mart’ta Kiriş Daima Otel’de ünlü ses sanatçısı Cengiz Kurtoğlu’nun da katılımı ile şenlik havasında, turizm kentine yakışan bir şekilde ve hemşehrilerimizin saatlerce ayakta tutmadan yapacağını anımsatarak Kemer Bölge halkını bu mitinge davet etti.
Kemer halkının güvenini kazandığını görmekten duyduğu memnuniyetini ifade ederken, Emrah Ayhan ile başlayan Kemerde ki değişimin gücünü, seçim günü tüm Kemer halkının sandık başına giderek BBP partisi için basılacak mühürler ile göstereceğini belirtti.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle