Hoşgeldiniz  

Başkan Topaloğlu’ndan itiraf gibi imar açıklaması

Semih Köken | 16 Şubat 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Başkan Topaloğlu’ndan itiraf  gibi imar açıklaması

KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçe genelindeki imar planlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.Kendine oy vermeyenlerin arsa ve yerlerini yok etmeye çalışan Necati Hoca  ve ekibi  plan tadilatları ile bunu yapmakta kararlı gözüküyor.

Başkan Topaloğlu ndan imar açıklaması
Kemerin sorunlarını  iki üç proje ile kapatmaya çalışan ve her fırsatta kendine muhalefet olan kişilerle uğraşan NECATİ TOPALOĞLU geçtiğimiz günlerde Beldibin de bir arsanın vasfını değiştirdikleri bunun içinde intikam hırsı ile yaptığı bilinirken  18 uygulamaları ve plan tadilatları ile vatandaş sindirilmeye çalışılıyor.

Kemer’in çehresini değiştirmek için imar çalışmaları ile ilgili hız kesmeden çalışmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yıllardır çözülemeyen Beldibi Mahallesi’nin imar planları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Geçen hafta Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda konuyla ilgili görüşmeler gerçekleştirdiklerine değinen Başkan Topaloğlu, görüşmelerin gayet olumlu geçtiğini söyledi. Topaloğlu, bakanlığın, Beldibi imar planları ile ilgili yapılan itirazları değerlendirdiğini belirterek, “İtirazları değerlendirip sonuçlarını bize gönderiyorlar. Biz bu sonuçları kabul edilmiş olarak plana işleyip geri göndereceğiz. Daha sonra da 1000’lik ve 5000’lik planlar çıkmış olacak” dedi.

Ulupınar Mahallesi’ne bağlı Çıralı bölgesindeki imar planları hakkında da konuşan Başkan Topaloğlu, 18 uygulamasını yaptıklarını aktararak, itirazların encümende değerlendirildiğini ve kararların yazıldığını kaydetti. Topaloğlu, sonraki süreçte kararların Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne geçeceğini ve askıya çıkacağını ifade etti. Topaloğlu ayrıca, Tekirova Mahallesi’nde de 18 uygulamasına başladıklarını ve bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle