Hoşgeldiniz  

BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN 10 KASIM MESAJI

Semih Köken | 09 Kasım 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN 10 KASIM MESAJI
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Topaloğlu, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin ilelebet yaşaması için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirttiği mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Hakk’a uğurlamamızın 82. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Mensubu olmakla gurur duyduğumuz Türkiye Cumhuriyeti’nde, bağımsız ve özgür bireyler olarak yaşıyorsak bunu başta Ulu Önder Mustafa Kemal olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın adı duyulmamış kahramanlarına borçluyuz. Mustafa Kemal Atatürk ‘Yurtta Barış, Cihanda Barış’ ilkesiyle sadece Türk insanının değil bütün dünyanın kabul ettiği önemli liderlerden biridir. Ülkemizde Demokrasi ve Cumhuriyet anlayışının temellerini atan ve inşa eden Atatürk’ün ebedi âleme göç etmesini sadece fiziksel bir ayrılık olarak değerlendiriyoruz. Cumhuriyetimiz her zaman yaşatılmış ve yaşatılmaya da devam edilecektir.”
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, takım elbise ve iç mekan
Selim Özdemir, Kuzdere Muhtarı Serkan Günay ve 110 diğer kişi
1 Yorum
6 Paylaşım
Paylaş
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle