Hoşgeldiniz  

BAŞKAN TOPALOĞLU, MUHTARLARLA CEBİNDEN Mİ YEDİRDİ…?

Semih Köken | 27 Ekim 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

BAŞKAN TOPALOĞLU, MUHTARLARLA CEBİNDEN Mİ YEDİRDİ…?
Muhtarlar gününü ilk önce Kemer Ak Parti ilçe Başkanı İsmail Selami Minta kutlamış ve aileleri ile birlikte yemekte buluşmuşlardı. Daha sonra Amerika da eğitim görmüş AK Partili Turizmci Rahman Şeker aynı şekilde muhtarlarla birlikte olmuştu. Her iki  siyasetçinin ceplerinden yemek vermelerinin ardından Kemer Belediye Başkanı nın Bir 5 yıldızlı otelde beleşe yemek yedirmesi ve bunu da paylaşması  büyük tepki çekti.
KİMİN PARASIYLA YEMEK VERİYORSUN
Buna rağmen bu daveti kabul edipte  tüyü bitmemiş yetimin hakkını da yiyen Muhtarlarda büyük tepki görmeye başladı.
“Hadi cebinden yedirse aferin başkana diyeceğiz ama Belediye nin parasıyla  yapılan bu yemeği kınıyoruz diyen”  Kemerliler Topaloğlunun bu alışkanlıklarını değiştiremediğini dile getirdiler.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, muhtarlarla ve aileleriyle bir araya geldi.
Beldibi Mahallesinde bir otelde muhtarlarla ve aileleriyle bir araya gelen Başkan Topaloğlu, muhtarlara mahallelerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, muhtarların demokrasinin en temel taşlarından biri olduğunu söyledi.
Devletle vatandaş arasında köprü vazifesi gören muhtarların belediye ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarına vurgu yapan Topaloğlu, “Kemer Belediyesi olarak muhtarlarımızla her zaman görüş halindeyiz. Belediye olarak tüm mahallelerimize yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Muhtarlarımızla birlikte el ele vererek tüm mahallelerimizi daha modern bir hale getirmek için çalışıyoruz. Muhtarlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Muhtarlar ise her mahalleye yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Topaloğlu ve Kemer Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle