Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den Turist Annelere Hediye Yağmuru devam ediyor!‏

SEMİH KÖKEN | 15 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Belediye Başkanı Mustafa Gül, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlamaya devam ederken, Bölgemize gelen Turist Anneleri de unutmayarak onlara Gül ve saat armağan etti.

Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Semih Top, Meclis Üyeleri Sedat Akan, Cumali Afşin ve Ahmet Ali Güven ile birlikte Kemerli ve Turist anneler için Anneler Günü hediyesi olarak dağıtımı yapılan Gül ve Saat dağıtımı, annelere Belediye Kültür Müdürlüğü ve Özel kalem personeli tarafından ulaştırılmaya devam ediyor. İlçe genelinde mahallelerde, ana cadde üzerinde ve Pazarlarda, Gül ve Saat dağıtımı Turistler tarafından da yoğun ilgi görüyor. Kendilerine hediye edilen Saat ve Gülleri büyük bir mutlulukla alan anneler; bu anlamlı ve özel günde kendilerini unutmayan Belediye Başkanı Mustafa Gül teşekkür ederek hatıra fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyorlar. 

Başkan Gül yaptığı açıklamada; “Anneler günü etkinliklerimizi mahallerimizde kurulan semt pazarlarında sürdürüyoruz.Bölgemizdeki pazarlarda da turistler bu etkinliğimizi şaşkınlıkla karşılayarak bizlere teşekkür ediyorlar. Anneleri bu anlamlı gününde hatırlamak, onları mutlu etmek ve her zaman yanlarında olduklarını hissettirmek amacıyla Gül ve Saat dağıtımını gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Gül etkinliğimiz yarın Tekirova Pazarında da devam edecek” dedi.DSC_1952 DSC_1959 DSC_1964

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle