Hoşgeldiniz  

Başkan Gül, Sünnet Çocuklarını Sevindirdi

Semih Köken | 13 Ağustos 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bu kez sünnet edilen 120 çocuğu sevindirdi. Başkan Gül, artan terör olayları ve şehit cenazelerine gösterilen saygıdan dolayı 15 Ağustos cumartesi günü yapılması planlanırken iptal edilen şölenin sünnet edilen çocuklarına kıyafetlerini dağıttırdı.

Kemer Belediyesi’nin düzenlediği ve her yıl geleneksel hale gelen toplu sünnet şöleni artan terör olayları ve şehit cenazelerine gösterilen saygıdan dolayı bu sene iptal edildi.  Kemer Belediyesi tarafından 15 Ağustos cumartesi günü yapılması planlanırken iptal olan şölenin sünnet edilen çocukları ise, kıyafetlerine kavuştular. kemer merkez başta olmak üzere, Göynük, Kuzdere ve Tekirova mahallelerinde dağıtılan sünnet kıyafetleriyle mutlulukları gözlerinden anlaşılan çocukların aileleri ise, Başkan Gül’e yürekten teşekkür ettiler. Her mahallede ayrı günlerde dağıtılan sünnet kıyafetlerinde, Belediye Başkan Yardımcıları da çocukları yalnız bırakmadılar. Belediye Başkan yardımcılarından Göynük’te Semih Top, Kuzdere’de Ahmet Can ve Tekirova  mahallesinde Kemal Yüksel’in yalnız bırakmadığı çocuklara Kemer merkezde ise, Belediye Meclis Üyeleri eşlik ettiler.

BAŞKAN GÜL “AİLELERİ TEBRİK EDİYORUM”

Sünnet edildikten sonra kıyafetleri dağıtılan çocukları ve aileleri tebrik eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ” Artan terör olayları ve şehit cenazelerine gösterdiğimiz saygıdan dolayı 15 Ağustos’da yapacağımız şölenimizi iptal ettik. Sünnet edildikten sonra kıyafetlerini dağıttığımız çocuklarımız ve şehitlerimiz için Cumartesi günü saat 11:00’da Kemer Huzur Camide Mevlid-i Şerif okutarak, hem şehitlerimizi rahmetle anacağız hem de sünnet edilen çocuklarımız dualarla erkekliğe ilk adımlarını atmış olacaklar” dedi. “Sosyal Belediyecilik hizmetlerimiz önümüzdeki süreçlerde de devam edecektir” diyen Başkan Gül, 15 Ağustos Cumartesi günü saat 11:00’da Kemer Huzur cami de düzenlenecek olan Mevlid-i Şerif’e tüm Kemer halkını davet etti.a DSC_0006 DSC_8368 DSC_8379 DSC_8458 IMG_9551

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle