Hoşgeldiniz  

Başkan Gül, Sanayi Esnafı Yönetim Kurulu ile bir araya geldi

Semih Köken | 04 Ağustos 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Yoğun çalışma temposunu izin dönüşü kaldığı yerden devam ettiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, inceleme ve denetimlerini aralıksız sürdürürken Sanayi esnafını da unutmadı. Kemer Sanayi Kooperatifi yönetim kurulunun kahvaltı toplantısına katılan Kemer Belediye Başkanı Mustafa, Özcan Çeliktaş, Kooperatifin sorunlarını dinledi ve görüşlerini aldı.
Sohbet şeklinde geçen kahvaltıda; Esnaflar, Başkan Mustafa Gül’le sohbet ederken, birlik ve dayanışma örneğinin sergilendiği programa katılan tüm davetliler, kendilerini kahvaltıda buluşturan Kemer Belediye Meclis Üyesi Özcan Çeliktaş’a ve Sanayi Kooperatif yönetim kuruluna, Başkanın ziyaretine ve kahvaltıdan dolayı teşekkür ettiler.
Sanayi esnafı ile kahvaltı yapma sözü veren ve bu sabah sözünü yerine getiren Başkan Gül, sanayi sitesi kafeteryasında sanayiciler ile bir araya gelerek kahvaltı yaptı. Kahvaltı sırasında sanayi esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Gül; sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışını benimseyerek bugün burada sanayici kardeşlerimiz ile birlikteyiz. Sanayimiz hakkında fikir paylaşımı yaptık diyen Başkan Gül; Sanayimizin gelişmesi, ilçemizin gelişmesi demek. İnşallah hep birlikte Kemerimizi daha güzel yarınlara götüreceğiz. Başkanlığa geldiğimiz ilk günden beri esnafımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle