Hoşgeldiniz  

Başkan Gül, Norveçli vatandaşları da unutmadı!‏

SEMİH KÖKEN | 18 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Geçtiğimiz günlerde 9 Mayıs Rus Kurtuluş bayramını coşkuyla kutlatan ve büyük ses getiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemerde yaşayan yerleşik Norveç vatandaşlarının bayramını kutlayarak Kemer ASPAVA Restauranatta kahvaltı verdi. 
Kemer’de yerleşik yaşayan ve tatil için gelen 70’e yakın Norveçli, 17 Mayıs Norveç Milli Bayramı dolayısıyla ellerinde Türk ve Norveç bayraklarıyla Atatürk Caddesinde yürüyüş yaparak Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile Kahvaltıda buluştu. 
Norveç Milli Bayramı, Kemer’de Norveçliler tarafından coşkuyla kutlandı. Norveçliler Kemer Atatürk Caddesinde restaurant işletmeciliği yapan Mehmet Tayuzak ve dostlarının oluşturduğu yaklaşık 70 kişilik grup, Ellerinde Türk ve Norveç bayrakları ile dostluk mesajları veren Norveçliler, milli marşlarını da söyleyerek yürüdü. Norveçliler, Kemer ASPAVA Restaurantta Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün verdiği kahvaltında buluştu. 
Başkan Mustafa Gül’e hizmetlerinden ve kendilerine gösterilen yakın ilgi nedeniyle bayanlar demet demet Çiçek takdim ederek teşekkür ettiler. 
Kahvaltıda bir konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; insanların iki tane özel günleri vardır, bir inançları bir de milli Duyguları. Sizlerin milli duygularınızı beraber yaşamak istedik ve sizlerle birlikte burada bulunmaktan son derece mutluyum. Bayramınız kutlu olsun. Dedi 
9 yıldır Kemer’de yaşayan Heidi AAsbakken ise başkan Mustafa Gül’e teşekkür ederek bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadınız. Kemer’i çok seviyorum Kemer benim artık ikinci evim. Burada bulunan tüm Norveçli arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ederim. Dedi 
Kahvaltı sonrası Başkan Mustafa Gül masa masa dolaşarak 17 Mayıs Norveç Bayramını kutulayarak birer çanta hediye takdim etti.
DSC_2138 DSC_2146 DSC_2161 DSC_2174

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle