Hoşgeldiniz  

BAŞKAN GÜL KÖTÜ KOKUYU SORDU

SEMİH KÖKEN | 27 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya’da dün Kemer’deki yerleşik turistler ve Türklerin de bulunduğu bir grup, Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü’ne (ASAT) ait arıtma tesisinden kötü koku yayıldığı için eylem yaptı. Bugünkü ASAT genel kurulunda konuyu gündeme getiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Bu kokunun sebebi ne ve ne zaman düzeltilecek” diye sordu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASAT’ın olağan genel kurul toplantısı, ASAT toplantı salonunda yapıldı. Genel kurulda söz alan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer halkının aynı zamanda kendisinin de arıtmadaki kokudan rahatsız olduğunu belirterek, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay’a bunun nedenini sordu. Faruk Karaçay, kokunun elektrik kesintisinden kaynaklandığını belirterek, “Sayın başkanım dünkü koku kısa süren bir elektrik kesintisinden kaynaklandı. Aynı sorunu Manavgat ve Kumköy’de de yaşadık. Ayrıca kötü kokunun tamamıyla gitmesi mümkün değil. Arıtma tesislerine 160 milyon lira ayırdık. Manavgat ve Kumköy’den sonra Kemer’deki arıtma tesisini de yenileyeceğiz” karşılığını verdi.

Toplantıda 17 gündem maddesinin komisyona gönderilmesi kabul edilirken, Bahattin Bayraktar, Mehmet Erkan Ersoy, Mustafa Eroğlu, Halit Çilengir, Halil Karataş, Ruhi Beşiktaş, Sülüyman Acar, Ergüven Yılmaz, Mehmet Cengiz Büyükgebiz oy birliğiyle komisyona üye seçildi. Oturum başkanlığını Ali Akça yaptı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle