Hoşgeldiniz  

Başkan Gül gençlerle buluştu

SEMİH KÖKEN | 16 Mart 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün Gençlik Kolları Danışmanı Burak Özdemir’in yaptığı organizasyon ile Kemer’in gençleri ve genç hissedenleri Queen Elizabet Otel’de Başkan Mustafa Gül ile buluştu. Organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Gül’ün Gençlik Kolları Danışmanı Burak Özdemir konuşmasını yaptı. Özdemir yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederken, Antalya Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkezlerini eleştirdi.

 

 

Özdemir’in ardından mikrofonu alan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; “30 Mart 2014 Yerel seçim sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Gençlere, Bayrağa, İstiklal Marşımıza ve Cumhuriyete sahip çıkmalarını, 7 Haziran Genel Seçimlerinde Ülkeye sahip çıkmanızı istiyorum. Bakın bugün burada kaç kişi bir araya gelebiliyoruz. Artık bu Kemer’de bir birlik ve beraberlik sağlayabildiğimizin göstergesi olmuştur. Umarım bu birlikteliğimiz uzun yıllar devam edecektir. Bizler Vatan, Millet sevgisini taşıyan bir topluluğuz. Başımız dik, bayrağımızın altında yürüyüşümüz sonuna kadar devam edecektir. Başkan Gül’ün konuşmasının ardından bütün salon ayağa kalkarak uzun süre Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü alkışlayarak tezahüratta bulundular.

Konuşmaların ardından sahne alan Hüseyin Kağıt gençleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar yerlerinde oturtmadı.

 

Programa yaklaşık 2 bin kişinin yanı sıra Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel, Semih Top, Kemer MHP İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz, Belediye Meclis Üyeleri, Recep Yılmaz, Sedat Akan, Cumali Afşin, Ahmet Ali Güven, Özcan Çeliktaş, MHP Kadın Kolları Başkanı Zeynep Nizam, Kemer Tekirovaspor As Başkanı Durmuş Can, Kemer Alperenler Ocağı Başkanı Nuri Embiyaoğlu ve kendini genç hissedenler katıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle