Hoşgeldiniz  

BAŞKAN GÜL DE MAZBATASINI ALDI

SEMİH KÖKEN | 08 Nisan 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Yerel seçimlerde MHP’den Kemer Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Mustafa Gül, dün mazbatasını aldı. Başkan Gül ve ekibi, bugün Kemer Belediyesi önünde düzenlenecek olan törenle tekrar koltuğuna oturacak.

Kemer’de 30 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde 10 bin 203 oy alarak MHP’den yeniden Belediye Başkanı seçilen Mustafa Gül ile MHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Hükümet Konağı’ndaki İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nda mazbatalarını aldı. Başkan Gül ile MHP’li Belediye Meclis Üyelerine mazbatalarını, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Şeyma Ayça Alp ve Seçim Kurulu Yazı İşleri Müdürü Melek Ünay teslim etti. Gül ve ekibi, daha sonra bina girişinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

KARADÜZ: ZOR BİR SEÇİM GEÇİRDİK

Mazbatasını teslim alan Gül, MHP İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz ile basın toplantısı düzenledi. Karadüz, MHP olarak her anlamda zor bir seçim geçirdiklerini belirterek, “bu seçimlerin propaganda döneminde ahlaki, hukuki ve vicdani tüm değerler çiğnenmiştir. Yalan ve aldatma rekor kırmıştır” diye konuştu. Yanlarında olan esnafların tehdit edildiğini ve halkın iradesinin parayla değiştirilmek istendiğini öne süren Karadüz, “Sandık sonuçları tereddüde yer bırakmayacak şekilde halkın iradesini ortaya koymuş olmasına rağmen, sudan bahanelerle sandık sonuçlarına itiraz ettiler ve seçime gölge düşürmek istediler. Artık tüm bunlar geride kaldı. Bugünden itibaren MHP’nin ilkelerine uygun, adil ve sevgi dolu, üretken belediyecilik dönemi başladı” dedi.

GÜL: HERKES BÜYÜK BİR İÇTENLİKLE ÇALIŞTI

Yerel seçim kampanyası kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalarda partinin Kadın ve Gençlik Kolları Üyelerine teşekkür eden Gül, “29 Eylül’de adaylığımız açıklanmıştı. Zaten biz çalışmalarımıza devam ettik ve ekibimizi oluşturduk. Herkes büyük bir içtenlikle çalıştı. Hep beraber mutlu sona ulaştık. Seçim sürecinde olmaması gereken kötü manzaralar yaşadık. Turizmin göz bebeği Kemer’de artık siyasetin daha düzgün yapılması gerekiyordu. Netice olarak vatandaşlarımız seviyesiz değil, seviyeli bir gruba oylarını verdi. Bize olan güvenlerinden dolayı Kemer halkına teşekkür ederiz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Seçim beyannamelerimizde belirttiğimiz projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

“KİMSEYE MAHÇUP OLMAYACAĞIZ”

Daire müdürleri ile bir toplantı yaptıklarını hatırlatan Gül, bir gazetecinin sorusu üzerine Kuzdere’deki 75’inci Yıl Katı Atık ve Ayrıştırma Kompost Tesisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gül, “Orayı bütün her şeyiyle boşaltıp, bize devredeceklerdi. Hatta temizlik firmasıyla danışıklı dövüş olarak ayrılıp, hiçbir malzeme ve firma olmadan bize burasının teslim edileceğini ve Kemer’de biz geldikten sonra pislik içerisinde kaldığını göstermek için bir çaba sarf edildiğini duyduk. Bununla ilgili gerekli hazırlıkları yaptık. İhalesiz çıkıp, alabilme yetkimiz var. Kimseye mahçup olmayacağız. O oyunu yapanlar da kendi oyunlarının içinde boğulacaklar. Çünkü biz tecrübeli bir ekibiz. Onlar Kemer halkına yapmış oldukları saygısızlıklarla kalacaklar ve öyle anılmaya devam edecekler. Kurumun borçlarının olduğunu biliyoruz. Başa gelen çekilir. Kemer halkı, GATAB tarafından kötü yönetilmiştir. Ama biz o borcu günü gününe öderiz ve kimseye de laf ettirmeyiz. Bize tebliğ edildikten sonra bütün araçlarımız ve tesisimiz çalışmaya devam edecek. Eğer bir yerden hesap sorulacaksa da hesabını sorarız” dedi.

PP66 gul-mazbatasini-aldie1315560f79f138fe8eb

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle