Hoşgeldiniz  

Başbakan Antalya’ya geldi ve

SEMİH KÖKEN | 12 Temmuz 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

CHP Antalya Büyükşehir Meclis Üyesi Önder Önen AKP’ye geçti. Önen şu açıklamayı yaptı;

“Bugüne Kadar, İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Antalya İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Antalya Ana Kademe İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Gençlik Kolları Genel           Başkan Yardımcılığı ve Gençlik Kolları Genel Sekreterliği Görevlerinde Bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisinden İstifa Etmiş Bulunmaktayım.
Cumhuriyet Halk Partisinde, Antalya’ya ve Ülkemize Hizmet Etmenin Artık Mümkün Olmadığını Hizmet Etmek İsteyenlerin Açık veya Dolaylı Bir Şekilde Hizmet                   Alanları Yaratılmadığı Gerekçesini Gördüğüm İçin Cumhuriyet Halk Partisinden İstifa Ettim. CHP’de Bana Bugüne Kadar Destek Veren Herkese ve Özellikle Genç Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim.
Antalya’mıza, Ülkemize Hizmet Edebilmek İçin Türkiye’nin En Genç Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Olarak Bugün İtibari İle AK Parti Ailesine Katıldım. Çıktığım Bu Hizmet Yolunun Antalya’ya Ve Ülkemize Hayırlı Olmasını Temenni Ederim.
Yeni Türkiye’nin Baş Mimarı Olan Sn. Başbakanımız Ve Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Kendisi İle Bu Hizmet Yolunda Bir Başarı Öyküsü                      Yazacağımıza Hiç Bir Kuşkum Olmayan Sn. Menderes Türel’e ve Sn. İl Başkanımız Mustafa Köse’ye Şahsıma Gösterdikleri Güven ve Sıcaklık İçin Teşekkür Ederim.
Mustafa Kemal Atatürk’ün Göstermiş Olduğu Muasır Medeniyetler Seviyesine Ulaşmak İçin AK Parti’de Hizmet Yoluna Girmiş Olmak Beni Mutlu Etmiştir.
Milletimizin Müreffeh Geleceği İçin Artık AK Partiliyim.
İYİ DİLEKLERİMLE,
Önder ÖNEN
Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesibasbakanrozet gtm_vky2pnd25cnhf744mfb41d7ixkahhqff1bf
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle