Hoşgeldiniz  

Barolar arası turnuvalar başladı

Semih Köken | 05 Kasım 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kemer’de düzenlenen 9. Atatürk Kupası Barolar Arası Futbol, Basketbol, Voleybol Turnuvası, Sakarya Barosu-Adana Çukurova Barosu maçıyla başladı.

Antalya Barolar Birliği tarafından düzenlenen turnuvaya, 14 ilden 51 takım ve yaklaşık 850’ye yakın avukat katılıyor. Turnuvada genç futbol takımı, master (35 yaş üzeri), basketbol ve voleybol kategorilerinde müsabakalar eleme usulüne göre oynanacak.

Organizasyon sorumlusu Antalya Barosu Yönetim Kurulu üyesi Avukat Polat Balkan, yaptığı açıklamada, turnuvanın dokuzuncusunu düzenlediklerini belirterek, bu yıl büyük aşama kaydettiklerini söyledi. Balkan, turnuvaya genç futbol kategorisinde 24, masterler kategorisinde 7, basketbol ve voleybolda erkek ve kadınlar kategorilerinde 20 takımın mücadele edeceğini kaydetti.

Turnuvaya katılan bütün takımlara teşekkür eden Balkan, “Turnuvanın temel felsefesi, avukatlar arasında dostluk ve dayanışma duygusunu pekiştirmek. Amatörce hareket ediyoruz. Temel prensibimiz, avukatları zor zamanlarda bir araya getirmek. Turnuvada dünya şampiyonu olan İstanbul Bosphorus, Avrupa şampiyonu İzmir Körfez ve Türkiye Barolar Birliği’nin Ağustos ayında Erzurum’da düzenlediği turnuvada Türkiye şampiyonu olan İstanbul Barosu var. Turnuva ciddi rekabet havasında geçecek” diye konuştu.

Basketbol ve voleybol müsabakalarının yarın başlayacağı turnuva 8 Kasım Pazar günü sona erecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle