Hoşgeldiniz  

Barış için çalışacağıma söz veriyorum

Semih Köken | 04 Eylül 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

 

26. Dönem Milletvekili seçimlerinde Ak Parti Antalya Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan Kemerli başarılı işadamı Maruf Sakin, “Ülkenin içinde bulunduğu problemleri ve çözümlemeleri çok iyi biliyorum. Şehit haberlerinin bitmesi ve barışın gelmesi için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum” dedi.

11933403_1653308718239280_5893051671352987100_n

7 Haziran seçimleri aday adaylığı sürecinde çizdiği başarılı grafikle halkın saygı ve sevgisini kazanan Kemerli başarılı iş adamı Maruf Sakin, 1 Kasım Genel Seçimleri için AK Parti’den aday adaylığını açıkladı. AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nda yapmış olduğu başvuru sonrası düzenlediği basın toplantısı ile katılımcılara hitap eden Maruf Sakin’i eşi ve dostları yalnız bırakmadı.

MEVKİ SEVDASINDA OLMADIK

AK Parti’nin tüm aday adaylarını kutlayarak, konuşmasına başlayan Maruf Sakin, 7 Haziran’dan beri ülkede yaşananların Türkiye’nin tek başına iktidara olan ihtiyacını bir kez daha gösterdiğine dikkat çekti. 1 Kasım’da AK Parti olarak kenetlenip Ankara’ya gitmek için var gücüyle çalışacaklarını söyleyen Sakin, “AK Parti kurulduğu günden bu yana yaptığı tüm uygulamalar ve ülkemize kazandırdığı hizmetler, kalbimde taht kurmuştur. AK Parti’nin şu ana kadar olan gerek seçim gerek vatandaş olarak partimin bir neferi olarak kesintisiz olarak çalıştım. Partimize hizmet için hiçbir zaman mevki sevdasında olmadık. Bunca yıllık bilgi ve birikimlerimi partimin de bana uygun görmesi durumunda milletvekili olarak içinizden çıkmış bir kardeşiniz olarak ülkeme ve partime hizmet etmek istiyorum” dedi.

ÇIKAR GÖZETMEKSİZİN ÇALIŞACAĞIM

“Ülkenin içinde bulunduğu problemleri ve çözümlemeleri çok iyi biliyorum” diyen Sakin, şunları kaydetti; “Beni asli göreve uygun görmeniz durumunda ülkeme, partime faydalı bir insan ve hiçbir çıkar gözetmeksizin çalışacağıma söz veriyorum. Ülkemizin en çok ihtiyacı olan birliğimize ve beraberliğimize, vatanımıza olan sarsılmaz inancımla, en çok güvenip inandığım AK Parti çatısı altında görev yapmak istiyorum. Bu vatan topraklarının bir bölümünde devam eden olaylardan ve her gün içimizi yakan şehit haberlerinin bitmesi ve barışın gelmesi için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Bu vesile ile kanını ve canını, vatanın bölünmez bütünlüğü için feda eden tüm şehitlerimizin ruhunu da rahmetle anıyorum.”

 

11893720_1652976581605827_6750673105440110506_o

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle