Hoşgeldiniz  

Aydın Kubilay ve Süreyya Muradına Erdiler

Semih Köken | 09 Kasım 2015 | Kemer Güncel A- A+

Turizm’de  Plaj işletmeciliği yapan plaj voleybolunun değişmez ismi Aydın Kubilay, Özbek Süreyya Matsiakubova ile Grand Haber Otel Alakart Restaurantta yapılan düğün ve Nikah töreni ile muratlarına erdiler.

Grand Haber iş otel Alakart restauratta yapılan düğün merasimine, Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin, Kemer belediye Meclis Üyesi Özcan Çeliktaş, turizmciler, damat Aydın Kubilay’ın arkadaşları ve akrabaları, Gelin Süreyya Matsiakubova’nın Ailesi ve akrabalı katıldı.

Genç çiftlerin nikah akitlerini Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül gerçekleştirdi. Çiftlerin nikah şahitlerini ise Aydın Kubilay’ın iş ortağı Taner Karaca, Emre Akın ve Deniz Dönmezer yaptı. Genç çiftlerin nikah akdini gerçekleştiren Başkan Mustafa Gül, gençlere bir ömür boyu mutluluklar dilerken her iki aileye de hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Damat Aydın Kubilay’a Özbek damat kıyafeti giydirildi. Gelin hanımın ailesinin Özbekistan’dan getirdiği kıyafetleri giyen ve Özbek oyun havası oynayan damat ve Özbek aileyi davetliler ayakta alkışladı.

KINA GECESİ DE MUHTEŞEMDİ

Bir gün önce kınada gelin Süreyya Matsiakubova Özbek dansı yaparak davetlilerden alkış temposu ile adeta bu mutlu gününde hünerini sergiledi. Kına yakılırken,Kemer’in genç kızları ise Özbek gelini yalnız bırakmazken duygusal Kına oyun havası ile geceye ayrı bir renk kattılar.DSC_3951 DSC_4068 DSC_4103 DSC_4148

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle