Hoşgeldiniz  

AYAĞA KALKAN MUHİTTİN BÖCEK İÇİN KURBAN KESTİ

Semih Köken | 02 Aralık 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

AYAĞA KALKAN MUHİTTİN BÖCEK İÇİN KURBAN KESTİ

Kemerli turizm ve İş insanı Talih Kurga  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek in iyileşip ayağa kalkmasından dolayı kurban kesti dua etti.

Kemerli Başarılı iş ve Turizm insanı Talih Kurga Kemerin eniştesi olarak bilinen Efsane başkan Muhittin Böcek için kan akıttı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek in ayağa kalksın inşallah onun için kurban keseçeğim fakir fukaraya dağıtacağım diye  adak adamıştım  diyen Kurga “Başkanım bizim eski dostumuz abimiz yıllar öncesine dayanan bir dostluk arkadaşlığımız var her dönem yanında olduk , o illet hastalık Başkanımıza bulaştığında çok üzüldük dualarımızı hiç kesmedik .O dönemde inşallah ayağa kalkarsa kurban keseceğim demiştim. Rabbim onu bize bağışladı , bende sözümde durdum ve başkanı televizyonda görünce adağımı yerine getirdim. Çok şükür çok kısa zamanda görevinin başında olacak ona inanıyoruz.” dedi.

 

Kurga kestiği kurbanın etlerini Kemerde ihtiyaç sahiplerine dağıtarak  Başkan Böcek için Dua istedi. Bu davranışı ile büyük ilgi gördü. Talih KURGA  vatandaşlardan büyük takdir topladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle