Hoşgeldiniz  

Ata’yı Saygı Ve Özlemle Andık

SEMİH KÖKEN | 11 Kasım 2014 | Kemer Güncel A- A+

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında, Kemer Belediyesi önündeki Atatürk Anıtı’nda anma töreni yapıldı. Anma törenine, Kaymakam Bayramali Köse, Garnizon Komutan vekili Üsteğmen Semih Karakaş, Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, askeri erkan, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, Kemer Garnizon Komutan Vekili Üsteğmen Semih Karakaş ve Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu an olan 09.05’te iki dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı’yla buradaki tören sona erdi. Sireni duyan vatandaşlar da hazırol vaziyetine geçerek, saygı duruşunda bulundu. Kemer’deki kamu kurum ve kuruluşlardaki Türk bayrakları, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle yarıya indirildi.

Kemer’deki ikinci tören ise Turizm Eğitim Merkezi’nde düzenlendi. Göynük Fen Lisesi tarafından yapılan törene ise saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Göynük Fen Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından şiirler okundu. Tören yapılan slayt gösterileri ile devam ederken Kemer’de bulunan okullar arası şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, Kemer Garnizon Komutan Vekili Üsteğmen Semih Karakaş ve Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül tarafından ödülleri verildi. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle