Hoşgeldiniz  

Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden2, Kemer’de Sahnelendi

Semih Köken | 28 Mart 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

DSC_7135 DSC_7088 DSC_7090 DSC_7095 DSC_7096 DSC_7129 DSC_7130 DSC_7131Kemer Belediyesinin Katkıları ile Kayra Şenocak’ın yazıp yönettiği “Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden 2” adlı tiyatro oyunu, Kemer’de büyük beğeni kazandı.
Dünya Tiyatrolar Gününde, Kemer Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen Kayra Şenocak’ın yazıp yönettiği “Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden2” adlı tiyatro Oyunu Kemer’de sahnelendi.
Kemer Belediyesi tarafından Dünya Tiyatrolar günü nedeniyle tiyatro oyunu, Kemer Belediyesi Aslanbucak Düğün Salonunda sahnelendi. “Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden” adlı tiyatro oyunu, vatandaşlar tarafından beğeni topladı. Hande Katipoğlu, Kerem Poyraz Kayaalp gibi ünlü oyuncuların oynadığı tiyatro oyunu, yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Neşe Gül, Başkan Yardımcıları Kemal Yüksel, Semih Top, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz, MHP Kadın Kolları Başkanı Zeynep Nizam Meclis Üyeleri Recep Yılmaz ve Özcan Çeliktaş Antalya Fethi Bayçın Huzurevi sakinleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle