Hoşgeldiniz  

ANTALYALI BAYAN GAZETECİLER AYIŞIĞI YÖRÜK CADIRINDAYDI

Semih Köken | 08 Mart 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği

ANTALYA VE KEMER’DEKİ KADIN BASIN MENSUPLARI YÖRÜK PARKINDA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Halil Öncü-KEMER

Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürlüğü  ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla, Kemer Yörük Parkın işletmecisi Cemal İyicil ve eşi Şenay İyicil`in ev sahipliğinde,  Antalya’da ve Kemer’de görev yapan kadın basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yörük Parkında kahvaltı yapan kadın basın mensupları, havanında güzel olmasını fırsat bilip parkı gezip, bol bol fotoğraf çektiler. Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Esen Diler, getirdiği çiçekleri parkın sahiplerinden Cemal Şahin İyicil ve eşi Şenay İyicil’e vererek teşekkür etti.

Artık bu günde kadınlar değil, erkekler konuşsun….

Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Esen Diler, kendileri ile ilgilenen Yörük Parkı İşletmecisi Cemal Şahin İyicil ve eşi Şenay İyicil’e teşekkür ederek, “ Bizleri bu özel günde bir araya getiren ve bu güzel organizasyonumuza destek olan Yörük Parkına çok teşekkür ediyoruz. 8 Martta kadın basın mensubu arkadaşlar ile biraya gelmek bizim için artık bir gelenek haline geldi. Bu günle ilgili yıllarca kadınlar konuşuyor ama artık bundan sonra erkekler konuşsun istiyorum. Hem katıldıkları için basın mensubu arkadaşlarımıza hem de misafirperverlikleri için Cemal Şahin İyicil ve çok değerli eşleri Şenay İyicil’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kadına şiddete hayır diyoruz

8 Mart Dünya Kadınlar gününde Antalya’da ve Kemer’de görev yapan basın mensuplarını Yörük Parkında ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Yörük Parkı Sahiplerinden Cemal Şahin İyicil “ Buraya gelerek bizleri onurlandırdınız. Burada sizleri ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğumuzu bilmenizi isterim. Yörük Parkı olarak 1982 yılı başında kurulan bir müesseseyiz ve uzun yıllardan bu yana Kemer’de hizmet vermekteyiz. Burada sizlerle buluşmamıza neden olan Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Esen Diler hanıma ve siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu özel günde biz de kadına şiddete hayır diyoruz” diye konuştu.

8martyoruk9 8martyoruk10 8martyoruk11 8martyoruk12 8martyoruk1 8martyoruk2 8martyoruk3 8martyoruk4 8martyoruk5 8martyoruk6 8martyoruk7 8martyoruk8

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle