Hoşgeldiniz  

Antalya’da Yolcu Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı: 5 Ölü

Semih Köken | 19 Ağustos 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel A- A+

Antalya’da sabah saatlerinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu otomobilde bulunan 5 kişi öldü, 1 çocuk da yaralandı.

Antalya'da Yolcu Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı: 5 ÖlüAntalya‘nın Akseki İlçesi yakınlarında yaşanan feci kazada 5 kişi yaşamını yitirdi. Kazada 1 çocuk da yaralandı.

5 kişiyi canından eden korkunç kaza bu sabah saat 07.00 sıralarında yolcu otobüsüyle bir otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi. Ölenlerden birinin de çocuk olduğu belirtildi.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Edinilen bilgiye göre Ankara‘dan Alanya‘ya gitmekte olan Ethem Topaloğlu idaresindeki 42 BIR 70 plakalı yolcu otobüsü, karşı yönden gelmekte olan Yalçın Öztürk idaresindeki 06 GGJ 92 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

YARALI ÇOCUK TEDAVİ ALTINDA

Otobüste bulunan sürücü dahil 5 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Yine otomobilde bulunan ve ismi belirlenemeyen 1 çocuk yaralandı. Yaralı çocuk Manavgat Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

İSİMLERİ BELLİ OLDU

Kazada otomobil sürücüsü Yalçın Öztürk ile otomobilde bulunan ve aynı aileden olanİsmail Öztürk (29), Enes Öztürk (9), Ayşenur Öztürk (15), Zeynep Öztürk (45) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı otomobilde bulunan Samet Doğukan Öztürk (13) ise yaralandı. Samet Doğukan Öztürk, Manavgat Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

“BÜYÜK GÜRÜLTÜYLE SARSILDIK”

Otobüs muavini, tesislerden çıktıktan sonra kendisinin çay servisi yaptığı esnada büyük bir gürültüyle sarsıldıklarını ve koşup baktığında kazayı gördüğünü söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle