Hoşgeldiniz  

Antalya’da 250 polise 2. sürgün

SEMİH KÖKEN | 18 Haziran 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

17 ve 25 Aralık operasyonlarının ardından hükümetin “Paralel yapı” adı altında emniyet ve bürokrasi içinde yaptığı görevden alma, yer değiştirme, açığa alma operasyonları sürüyor.

Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden 13 polis memurunun tayini çıktı. Müdürlüğe, Polis Meslek Eğitim Merkezi Kurumu (POMEM)’ndan 9 polis memuru atanacak. 
Kemer’de 13 polis memurunun tayini çıkarken, bunlardan 3’ü şark görevine gönderildi. Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, giden polislerin yerine Polis Meslek Eğitim Merkezi Kurumu (POMEM)’ndan 9 polis memuru atanacak. Tayini çıkan polis memurlarının uzun yıllardır Kemer’de görevini sürdürdükleri ifade edildi.
Bu operasyonlardan en büyüğü dün Antalya’da yapıldı. 30’u komiser ve baş komiser rütbesindeki 250 polis, Antalya Emniyeti KOM, terör, asayiş ve istihbarat şubelerinde görevliyken, bir süre önce il merkezindeki karakollara dağıtılmışlardı. Aynı isimler bu kez çevredeki 5 ilçeye gönderildi.

 Vatandaş tayini çıkan polisler için üzülürken Antalya Emniyet Müdürlüğü KOM, terör, istihbarat ve asayiş şubelerinde gtm_q7i0ufhfz03v59ey43rf0mu7r6z6e5nfyrhgönderilmişti. Aynı isimler dün akşam yapılan tebligatlarla bu kez il dışı sayılacak kenar ilçeler Akseki, Gündoğmuş, İbradı, Elmalı ve Korkuteli ilçelerine gönderildi. Yapılan tebligatlarda görevlendirme gerekçeleri olarak “ihtiyaç ve görülen lüzum üzerine” ifadeleri gösterildi. Son operasyon il içindeki en büyük rotasyonlardan biri olarak değerlendiriliyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle