Hoşgeldiniz  

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA

SEMİH KÖKEN | 27 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

gtm_q4z00onycenvppi5vry7sv3lhinxqbm0ln4 aritmaya_online_takip_h10570

LÜTFEN PROVAKASYONA KAPILMAYIN

Bugün bazı gazetelerde “Kemer Arıtma Tesisi” ile ilgili haberler yer almıştır. Yaklaşan seçimler öncesinde yine manipülasyon yoluna baş vuran bazı çevreler, Kemer Arıtma Tesisi’nin sürekli çevresine kötü koku yaydığı imajını oluşturmaya çalışmıştır. Gerçeği yansıtmayan bu iddialar seçimler öncesinde spekülasyon oluşturmak isteyenlerin yeni bir provokasyonundan başka bir şey değildir.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 2015 yılı içinde rehabilite edilen Kemer Arıtma Tesisi, 2016 yılında tamamen yenilecektir. Tam kapasite ile çalışan arıtma tesisinden bölgeye koku yayıldığı iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Tesiste meydana gelen kısa süreli elektrik kesintisi nedeni ile 2 saati geçmeyen bir sorun yaşanmıştır. Bulabildikleri her fırsatta kamuoyunu yanıltmaya, vatandaşları kandırmaya çalışanlar, kısa süreli elektrik kesintisi nedeni ile yaşanan sorunu sürekli yaşanan bir sıkıntı gibi gösterme gayretine girmişlerdir.

Seçimler öncesinde manipülasyon ve spekülasyon oluşturmak isteyenlerin, arıtma tesisinin kötü koku yaydığı söylentileri ile yol kapatma eylemi yapacakları, dereyi kasti olarak kirletmeye çalışacakları iddiaları ve ihbarları bölgede yaşayan vatandaşlarımız tarafından önceden belediye birimlerine ulaştırılmıştı. Bu provokasyon girişimi Antalya Valiliği’ne, İl Emniyet Müdürlüğü’ne, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ve jandarmaya bildirilmiştir. Seçimleri manipüle etmek için gerçekleştirilen bu provokasyonu planlayan ve alet olanlar ile ilgili gerekli hukuki süreci başlatıyoruz.

Sadece siyasi emelleri uğruna Antalya’nın göz bebeği Kemer’i kötü kokan bir şehirmiş gibi  göstermek isteyenler en büyük ihaneti Kemer’e ve Antalya’ya yapmıştır. Bu ve bunun gibi provokasyonların, turizm kenti Kemer’i tercih edecek yerli ve yabancı turistler üzerinde oluşturacağı etkiyi kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Antalya Büyükşehir Belediyesi  arıtma tesislerine bu zamana kadar hiçbir belediyenin vermediği önemi vermiş, özellikle sahil bölgelerinin arıtma sorununu tarihe gömecek projeleri birbir hayata geçirmiştir.  Bir çok ilçede çalışamaz hale gelen arıtma sorununu bitirmek için 50 milyon liralık yatırım yapılmış, yeni yatırımlar için çalışmalar başlamıştır. Bu yatırımları tüm Antalya gibi iddiaları ortaya atanlar da çok iyi biliyor.

Biz bu kişileri ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızı 3 Haziran Çarşamba günü Kemer Arıtma Tesisi’nin bahçesinde kahvaltıya davet ediyoruz. Bu kahvaltıya gelenler pis kokular yaydığı iddia edilen tesisin bahçesinde bile insanı rahatsız edecek bir kokunun olmadığını göreceklerdir.

 Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle