Hoşgeldiniz  

AMATEM’in temeli atılıyor

Semih Köken | 14 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Gökçen Özdoğan Enç, ilçe ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Gittiği ilçelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerde AK Parti hükümetleri tarafından yapılan yatırımları anlatan Enç, istikrarın sürmesi, yatırımların devam etmesi için 1 Kasım’da yeniden güçlü bir AK Parti iktidarına ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

TEMELİ CUMA GÜNÜ ATILIYOR

Muratpaşa ve Kemer ilçelerinde ziyaretler ve toplantılar gerçekleştiren AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti hükümetleri döneminde Antalya ve Türkiye’ye çok büyük yatırımlar yapıldığını söyledi. Antalya’da Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi’nin önemli bir ihtiyaç olduğunu belirten Milletvekili Enç, başından beri takipçisi olduğu AMATEM’in 16 Ekim Cuma günü temelinin atılacağını ve yapımına başlanacağını müjdeledi.

 “DESTEK BEKLİYORUZ”

Milletvekili Enç, “Kentimizde büyük ölçüde eksikliği hissedilen bu merkez 2014 yılında yatırım planına alındı. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı, Aşır Aksu Devlet Hastanesi yerleşkesinde yapılacak olan AMATEM’in 8 Ekim 2015 tarihinde ihalesi yapıldı. İnşallah 16 Ekim 2015’te saat: 15.30’da temelini atacağız. Merkez binası ilk etapta, bin 750 metrekarelik alana 30 yataklı olarak planlanmış olup, ilerde ihtiyaç duyulması halinde yatak kapasitesi arttırılabilecek şekilde tasarlanmıştır. 18 erkek, 6 kadın, 2 çocuk ve 4 detox (Arındırma) yatağı olan merkezde madde bağımlısı gençlerimizin tedavisi ve eğitimleri uygulanacak. Madde bağımlılığından şikayetçi olan Antalyalı hemşehrilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle