Hoşgeldiniz  

Altın Nar Festivalinde Muhteşem Final

SEMİH KÖKEN | 19 Haziran 2014 | Kemer Güncel A- A+

 

 

_MG_6339 DSC_9751 DSC_9771 DSC_9778 (1) DSC_9778 DSC_9847 DSC_9878 DSC_9886 DSC_9888 DSC_9925 (1) DSC_9970 DSC_9980

16-19 Haziran tarihleri arasında Antalya’nın Kemer İlçesi Şehir Stadı Kazım Gül Tesislerinde düzenlenen festivalin son gecesi, Kerem Bayar’ın mini konseriyle başladı. Daha sonra sahne alan komedyen Sefa Doğanay, taklit ve esprileriyle binlerce kişiyi hayran bıraktı.

Doğanay, kendisine plaket verileceğinde de ödülü hangi sanatçı adına alacağını taklitlerle sorunca izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

Gecenin ve festivalin yıldızı Sibel Can, gazetecilere albüm ve sahne çalışmaları hakkında bilgi verirken konuğa dayalı olmayan, tamamen canlı performansı ve repertuarı ön plana çıkaran bir televizyon programı arzuladığını söyledi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül de kulise, gelerek sanatçıya ‘hoş geldiniz’ dedi.

Ünlü sanatçı Sibel Can programına başladığında, “Şu coşkuyu buradan görmeniz lazım” diyerek gazetecileri sahneye davet etti. Gazetecilere sahnede izleyicilerle birlikte pozlar veren Sibel Can’ın yakınları da sahne önünde çekim yapmak için birbiriyle adeta yarıştı. Sibel Can, geç saatlere kadar birbirinden güzel şarkılarla binlerce kişiyi adeta mest etti.

Havai fişek gösterisinin de yapıldığı etkinlikte, festival kortejindeki hazırlık ve performansıyla göz dolduran kuruluşlara para ödülleri ve plaketleri verildi. Buna göre Obsession Club Üçüncü ., Ulusoy Tatil Köyü ikinci ve  Limak Limra Hotel ise Birinci  oldu.

Festivale emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Mustafa Gül, festivalin yeniden 5 gün yapılması için talepler olduğunu ve bunu değerlendireceklerini söylerken, Cumhuriyetimize ve Bayrağımıza da sahip çıkmayı ihmal etmedi.

Ayrıca Sibel Can’a Başkan Mustafa Gül, Eşi Neşe Gül ve Oğlu İsmail Hakkı Gül, bir demet çiçek bir plaket ve birde Altın Nar hediye ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle