Hoşgeldiniz  

2015 RTK Genel Kurulu’nda Mustafa Gül’de vardı

Semih Köken | 03 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

Almanya’dan 950’den fazla turizmci, Dışişleri Eski Bakanı Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Ambassador Group Hotels sahibi Turan Bayar ve Türk turizm sektöründen çok sayıda katılımcı ile Antalya-Belek’te başlayan 2015 RTK Genel Kurulu’nda bir araya geldi.
Toplantının içeriği, cazip bir tatil destinasyonu olan Antalya’nın Alman seyahat acentelerinde online ve gişe satışlarındaki pazarlama stratejilerine yönelik olacak. Diğer bir gündem ise, mobil cihazları üzerinden yürütülebilecek müşteri temas ve ilişkileri adlı konular görüşüldü.
Antalya Belek’teki toplantıda seyahat acentelerini desteklemek için güncel turizm konularını ve pazarlama stratejilerini tartışıldı.
Dışişleri eski Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun konuşmasının ardından kürsüye davet edilen Toplantıya katılan tek Belediye Başkanı, Mustafa Gül; Turizmci ve bir Turizm ilçesinin Belediye Başkanı olarak sizlerin aranızda bulunmaktan son derece mutlu oldum. Sizin gibi Türkiye’mize sektörde en iyi şekilde pazarlayan sektörü burada görmek bizim için mutluluk verici. Kemer Belediye başkanı olarak bu tür toplantıların Kemer’de de yapılmasını isterdim. İnşallah bu topluluğu Kemer’de de hem turist hem de toplantı içinde görmek ister ve hepinizi Kemer halkı adına Kemer’e davet ediyorum. Sayın Bakanım tüm ülkenin gerçeklerini sizlere açıkladı. Ben sizlere sadece selam vermek için buradayım hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle