Hoşgeldiniz  

Alaattin Özyürek “KEMER ALTERNATİF TURİZM KONUSUNDA ANTALYA’NIN EN ÖNDE GELEN DESTİNASYONLARINDAN BİR TANESİ”‏

SEMİH KÖKEN | 06 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMK ( Kemer Enduro Motosiklet Kulübü ) Başkanı Semih Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özdemir, Kemerli İş Adamı Özgür Kurga, Termesos Turizm Yetkilisi Erhan Sertkaya, Turizm Yazarı Halil Öncü, BAKA ( Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ) Antalya Koordinatörü Alaattin Özyürek’i makamında ziyaret ederek, Sea To Sky Enduro Şampiyonası Organizasyonu hakkında bilgiler verip destek istediler.  Görüşmede BAKA Antalya Yatırım Destek Ofisi Uzmanlarından Seyitcan Altınkaynak’da bulundu.

Kendilerinden gerekli desteği bekliyoruz

Kemer’in artık bir markası haline gelen her geçen gün büyüyen bir organizasyon olarak göze çarpan Sea To Sky Kemer Enduro Şampiyonası hakkında bilgiler veren KEMK ( Kemer Enduro Motosiklet Kulübü ) Başkanı Semih Özdemir ziyarette yaptığı açıklamasında BAKA’dan destek istediklerini söyledi. Özdemir,  “Bu yıl Kemer’de gerçekleştirmiş olduğumuz Sea To Sky Enduro Şampiyonasının 6.sını düzenleyeceğiz. Organizasyonumuz 2-3-4 Ekim 2015 tarihlerinde Kemer’de gerçekleşecek. Hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bu yıl 300’ün üzerinde sporcunun yarışlara katılmasını bekliyoruz. Dünyanın dört bir yanından çeşitli ülkelerden şampiyonamıza katılım adına büyük ilgi var. Çalışmalarımızı ve organizasyonumuzda geldiğimiz son durumu Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Antalya Koordinatörümüz Alaattin Özyürek ile paylaştık. Kendilerinden gerekli desteği bekliyoruz. Bizleri çok sıcak karşılayan Sayın Özyürek ve BAKA ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Alaattin Özyürek “Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı olarak bu organizasyonu çok önemsiyoruz!”

BAKA (Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ) Antalya Koordinatörü Alaattin Özyürek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kemer alternatif turizm konusunda Antalya’nın en önde gelen destinasyonlarından bir tanesi.  Kemer’de Enduro şampiyonasının bu yıl 6.sı düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl gördük ki, bu organizasyon çok başarılı bir şekilde organize edildi. 2014 yılında 27 ülkeden 300’e yakın sporcu katıldı.  Bu sporcuların buraya gelip yapacakları harcamadan daha da önemli olan, bölgemize ve özellikle Kemer’e yaptığı tanıtım katkısıdır.  Amerika’da yayın yapan NBC Televizyonu 4 saat olmak üzere diğer bir çok medya kuruluşunda da şampiyona haberleri geniş yer buldu. Bu şampiyona bölgemizin tanıtımı için son derece önemli.  Biz Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı olarak bu organizasyonu çok önemsiyoruz. Mutlaka geliştirilmesi gerekiyor. Tüm kurumlarımız ile işbirliği içerisinde bu organizasyona destek olmaya devam edeceğiz. 2015 yılı içerisinde de mutlaka elimizden gelen tüm desteği vermeyi istiyoruz. Burada BAKA Genel Sekreterimiz, BAKA Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Valimiz, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Ticaret Sanayi Odamızın destekleri de çok önem arz ediyor. Bu organizasyonu ve katkısını kendilerine de anlatacağız” dedi.

KEMK ( Kemer Enduro Motosiklet Kulübü ) Başkanı Semih Özdemir Şampiyona adına hazırladıkları tanıtım materyallerini BAKA (Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ) Antalya Koordinatörü Alaattin Özyürek’e sunarken, günün anısına bir de özçekim yapıldı.bakaziy_1 bakaziy_2

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle