Hoşgeldiniz  

AK PARTİYE KEMERDEN BİR ADAY

Semih Köken | 23 Şubat 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Maruf Sakin A.Adaylığını Açıkladı

Antalya’nın Kemer İlçesinde Turizmci-İşadamı olan Maruf Sakin AK Parti’den Aday Adaylığını açıkladı. Cuma günü yaklaşık 30 araçla konvoy halinde İl Başkanlığına giden Maruf Sakin’i eşi ve dostları yalnız bırakmadı.

 

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Maruf Sakin, adaylık başvurusu için Cuma günü AK Parti Antalya İl Başkanlığı’na gitti. Kemer İlçe Başkanlığı’nda konvoy halinde Antalya’ya hareket eden Maruf Sakin’e eşi ve sevenleri eşlik etti. Kendisine eşlik edenlere teşekkür eden Turizmci-İşadamı Maruf Sakin, saat 14.00’da aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı ve basın açıklaması yaptı. AK Parti’nin tüm aday adaylarını kutlayarak, konuşmasına başlayan Maruf Sakin, “Katılımlarınızdan dolayı tüm parti mensubu büyüklerime , arkadaşlarıma ve tüm basın mensuplarına teşekkürlerimi sunarım. Yıllardır ekmeğini yediğimiz bu bereketli topraklara olan toplumsal sorumluluğun bir gereği olarak siyaset yapmaya karar verdim ve kendimi buna hazır hissediyorum. Kemer ilçesinde yıllardır Turizm sektörüyle ilgilendiğim için bölgemizde ki turizmcilerimizin ve esnaflarımızın hangi konularda beklentilerinin ve taleplerinin olduğunu çok iyi biliyorum. Turizmin Başkenti olarak değerlendirdiğimiz Kemer İlçemizin sorunlarını büyük ölçüde kavramış durumdayım. Gözlemlediğim sorunların çözümü için siyasi erk sahibi olmanın gerekli olduğunu, demokrasi alanında daha ileri gidebilmesi için vereceğiniz güç ve destekle milletvekiliniz olmak istiyorum” dedi.

Bölgemizde TARIM konusunda kullanılmayı bekleyen bir çok kaynak ve önemli yatırım alanları mevcut. Tabi bu arada Turizm konusundaki potansiyeli de ihmal etmemeliyiz. Bilindiği üzere Bölgemizin öncelikli diğer konusu TURİZM’ dir. Bu iki önceliği bir arada değerlendirebilecek projelere öncelik vereceğiz. Ekolojik Tarım uygulamaları ile birbirini tamamlayan Doğa Turizmi. Bölgemizde sanayinin olmamasını önemli bir eksiklik olarak görmüyorum. Yaşadığımız dünyada doğal kaynaklar her geçen gün azalıyor. Çevreye zarar vermeyen, doğaya saygılı politikaların geliştirilmesi önemli. Yurt dışında bunun bir çok örnekleri mevcut. İşim gereği Yurt dışına bir çok kere çıkarak yeni uygulamaları gözleme fırsatı buldum. Bu uygulamaların ülkemize getirilmesi ve geliştirilmesi zaten Hükümet politikamızdır. AR-GE çalışmaları ile desteklenen İyileştirilmiş Tarım Uygulamaları sayesinde bölge halkımızın İSTİHDAM sorununa çözümler geliştirmeyi planlıyoruz.

“Hiçbir AK Partili aday adayı benim rakibim değildir. Onlar da beni rakip olarak görmüyorlar. Bizim temel hedefimiz, AK Parti bayrağını en yükseğe çıkarmaktır. Hiç birisi hakkında konuşmam. Rakip partilerin adayları hakkında da konuşmam ve konuşmayacağımda. Her birinin Vatandaşlarımıza Halkımıza hizmet etmek adına bu yola çıktığını düşünüyorum. Tabii bizde adaylığın yolu bellidir. Temayül yoklaması yapılacak, kamuoyu anketleri olacak. Nihayetinde de AK Parti Genel Merkez seçicileri aday listesine karar verecektir. Ben şunu özellikle vurgulamak istiyorum. Mevcut milletvekilimiz olsun, aday adaylarımız olsun, hepsi bu görevi layıkıyla yapacak kalitededir.
AK Parti Genel Merkezi karar verir. Biz de kararı saygıyla karşılar, partimiz için çalışmaya devam ederiz

Sizler benim dostum, arkadaşım ve büyüklerimsiniz. Desteğinizle, sizlere ve ülkeme hizmet vermek, AK PARTİ iktidarı için çalışmak istiyorum.
BEN KENDİME GÜVENİYORUM siz de bana güveniyorsanız, milletvekiliniz olmaya adaylığımı açıklıyorum

BENİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM DEDİ.11008911_639872959491050_1921283651_n 11004398_639872966157716_143337500_n 11004816_639872969491049_1069835890_n 11006098_639872956157717_1374480624_n

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle