Hoşgeldiniz  

AK Parti seçim startı verdi

Semih Köken | 01 Eylül 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

1 2 3 4 5Elmalı’da Yörük Göçü’ne katılan AK Parti Antalya Teşkilatı, esnaf ziyaretleriyle seçim startını verdi.

Türkiye’nin ilk er meydanı olma özelliği taşıyan ve bu sene 663’ncüsü gerçekleşecek olan Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde yapılan Yörük Göçü’ne AK Parti heyeti damga vurdu. Binlerce kişinin her sene katıldığı göçte AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve yönetimiyle birlikte milletvekilleri Hüseyin Samani ile Gökçen Özdoğan Enç de yer aldı. Yürüyüş sonrasında AK Parti heyeti, basına kapalı olan akşam yemeğinde haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını da gerçekleştirdi.

Toplantı sonrası Elmalı esnafını gezerek seçim startını veren AK Parti heyeti, tek tek vatandaşları dinledi. Daha sonra Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin ile festival kapsamında kurulan pazarı gezen İl Başkanı Rıza Sümer, Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç’le vatandaşlar arasında samimi anlar yaşandı. Davete icabet etmek gerektiğini belirten AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, “Geçtiğimiz günlerde Korkuteli Belediyesi’nin davetlisi olarak Korkuteli Yağlı güreşlerine yine yürütme kurulumuz ile kalabalık bir ekip ile katıldık. Bugünde buraya davet edildiğimizde haftalık olağan yönetim kurulumuzu Elmalı ilçemizde yapma kararı aldık. 50 kişilik yönetim kurulumuz ve milletvekillerimiz ile burada yer aldık. Geleneksel hale gelen Yörük Göçü’nü ve yağlı güreşleri en iyi şekilde devam ettiren, önce vatandaşlarımıza daha sonra Belediye Başkanımız Ümit Öztekin’e teşekkür ederim.” dedi.

Ayrıca Sümer, “Göç sonrası gerçekleştirdiğimiz esnaf gezisiyle fiilen seçim startı verdik. Geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de siyasetimizin farkını ortaya koyacağız. Geleceği hep birlikte AK kadrolar ile inşa edeceğiz. Yeni bir sefere çıkıyoruz. Ekip arkadaşlarıma hep söylediğim bir sözü tekrar sizinle paylaşmak isterim; ‘Bir insanda aşk varsa vakti bereketlendirecek olan Allah’tır. Sefere bu niyetle çıktık. 2 ay boyunca bu düşünceyle çalışacağız. Bütün hemşerilerimiz 7 Haziran sonrası istikrarı engellemek isteyenlere tanık oldu ve yakından inceleme fırsatı bularak muhasebe yaptılar. Biz istikrar için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle