Hoşgeldiniz  

Ak Parti kulislerinden gelen bomba haber!

Semih Köken | 23 Mart 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Ak Parti kulislerinde konuşulduğu iddiasıyla basın kuruluşlarına gönderilen kulis haberi, Antalya gündemine bomba gibi düştü.

haberistihbarat@outlook.com mail adresinden bazı basın kuruluşlarına servis edilen kulis haberi, ‘İbrikçi’ diye gazete manşetlerine çıkan bir aday adayının daha önce birlikte çalıştığı danışman kadrosu tarafından servis edilen manipülatif haberlere benzerliğiyle dikkat çekerken, falez esintisi kurgu haberlere de çok benziyor.

Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, internet medyasında çıkan ‘Temayül’ haberlerini yalanlayan açıklamasında aday adaylarıyla ilgili çalışmanın henüz ara kurul düzeyinde olduğunu ve daha sonra üst kurulda değerlendirildikten sonra 7 Nisan’da listenin açıklanacağını ifade etmişti.

İŞTE O HABER..

Bu liste çok konuşulacak

Ak Parti’nin Genel Merkez kulisleri Antalya’nın 14 kişiden oluşan milletvekili listesinin belirlendiği haberiyle çalkalanıyor. Kulisteki listeye göre ilk 5’de AB Bakanı Volkan Bozkır, Ömer Kocaman, Cihan Bulut, Abdurrahman Arıcı ve İbrahim Türkiş’in isimlerine yer veriliyor.

7 Haziran 2015’de yapılacak Milletvekilliği genel seçimleri için, özellikle AK Parti’de hummalı bir çalışma devam ediyor. Genel merkez kulislerinde konuşulanlara göre; partinin bazı önemli isimlerinin, müracaat yaptığı illerden değil de, memleketlerinden ya da başka illerden aday olacağı bildiriliyor. AK Parti genel merkezi aynı yöntemi 2011 seçimlerinde de kullanmıştı. Bu yöntemle AK Parti birçok ilde beklenenden daha fazla milletvekili çıkartmıştı. Ankara kulislerinde; 14 milletvekili çıkartan Antalya ile ilgili milletvekili aday listesinin netleştiği iddia ediliyor.

Ak Parti’nin bütün genel seçimlerde ‘bakan-ağabey’ formülü uyguladığı Antalya’da 7 Haziran seçimleri için birinci sıradan AB Bakanı Volkan Bozkır’ın ismini gündeme getirdiği ve Ankara kulislerinde, 6. sıradan sonra listede değişim yapılabileceğine de dikkat çekiliyor. Ankara’da ilk belirlemelere göre hazırlanan 14 kişilik milletvekili aday listesi ise şu şekilde:

1- Volkan Bozkır-AB Bakanı
2- Ömer Kocaman
3- Cihan Bulut
4- Abdurrahman Arıcı
5- İbrahim Türkiş
6- Mustafa Köse
7- Gökçen Enç
8- İbrahim Aydın
9- Yaşar Tabur
10- Raziye Gök Aktaş
11- İrfan Şefik
12- Tolga Karataş
13- Serap Kadıoğlu
14- Hakkı Beşkazalı

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle