Hoşgeldiniz  

AK Parti İl Kadın Kolları başkanlığına Ayşe Keyik Yılmaz atandı.

SEMİH KÖKEN | 08 Temmuz 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

AK Parti İl Kadın Kolları başkanlığına Ayşe Keyik Yılmaz atandı.

AK Partili Başkan istifa etti!

Ak Parti Antalya İl teşkilatında son dakika gelişmesi yaşandı. 2017 yılında AK Parti İl Kadın Kolları başkanlığına getirilen Tülay Beşkonak Özçay, başkanlık görevinden istifa etti.

AK Partili Başkan istifa etti!

AK Parti genel merkezi tarafından kabul görülen istifa sonrası Beşkonak’ın yerine yeni Kadın Kolları Başkanı olarak Ayşe Keyik Yılmaz atandı. Tülay Beşkonak sosyal medya hesabından istifa ettiğini şu cümlelerle duyurdu:

‘Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sn. Lütfiye Selva ÇAM ‘ın takdirleriyle onur ve gururla üç yıldır yürütmekte olduğum  Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimi Ayşe Keyik Yılmaz Başkanımıza devrettim.
Bayrağı devralan yol arkadaşıma hayırlı olsun diyor, üstlendiği yeni görevinde başarılar diliyorum.
Bu onurlu görev sürecim boyunca desteğini esirgemeyen GM Kadın Kolları başkanımıza,teşkilat başkanımıza ve Antalya koordinatör ve sorumlularımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca görev sürem boyunca her zaman yanımda olan Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na , İl Başkanım Av. İbrahim Ethem Taş/ AK Parti Antalya İl Başkanı ‘a, Mkyk üyelerimiz Gökçen Özdoğan Enç’e , Ayşe Güliz Yılman ‘a, Milletvekilletimize,
Birlikte çalıştığımız Tüm ilçe başkanlarıma, #Akkadınlar’ıma görevim sürecinde beni her zaman yalnız bırakmayan Yanımda olan, dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.
Ak Parti de  hizmet etmek sadece makam ve mevki gözetmeksizin her kademesinde çalışmayı gerektirir.Ak Sevda yolunda Ak Bayrağı dalgalandırmak için her zaman mücadelemiz sürecektir.’

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle