Hoşgeldiniz  

AK PARTİ ANTALYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Semih Köken | 08 Mart 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

25 ŞUBAT 2015 ÇARŞAMBA- FATIMA NUR ÇELİK BABASI ZİYARET (12) DSC_0085KADININ DESTEKLEMEDİĞİ HİÇBİR HAREKET, HİÇBİR İŞ BAŞARILI OLAMAZ”

Kadınlarımızın hem toplumun hem de ailenin temel bir parçası olduğunu dile getiren AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer, AK Parti hükümeti döneminde kadınlarımızın hak ettiği yerde olmaları ve saygınlıklarının üst bir bilinçle idrak edilebilmesi için reform niteliğinde çalışmalara imza atıldığını kaydetti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir açıklama yapan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer, “Yüreğine ateş düşen bir kız babasının acısını paylaştık ve namusunu korurken şehit olan Fatma Nur Çelik kardeşimizin acısına ortak olduk.Başbakanımızın şehrimizden başlattığı ‘Kadına şiddete hayır’ kampanyasına bizler de Antalyalı Fatma Nur’un ismini bir okulumuza vererek bu acıyı unutturmaya çalışacağız” dedi.

Sümer, kadının, tüm evreni kucaklamaya yetecek sevgi ve merhameti, dünyayı daha yaşanabilir kıldığını söyledi. Kadınlar bir anne, bir eş, bir evlat olarak kadın toplumu dönüştüren ve istikamet verenler olduğunu dile getiren Av. Rıza Sümer, “Eğer kadın mutluysa toplum da mutludur. Kadınlarını dışlayan, ikinci sınıf muamele yapan ülkeler asla ilerleyemezler. Tüm bunlarla beraber, kadına yönelik şiddetin artık bir son bulması için tüm toplum kesimleri olarak daha duyarlı olmalıyız. Bizim medeniyet değerlerimize göre kadın kutsal bir varlıktır. Hz. Muhammed (sav) ’Cennet anaların ayağının altındadır’ buyurmuştur. Dolayısıyla kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin görevidir. Bizlerin de, kadınları desteklemek gibi bir görevi ve sorumluluğu vardır. AK Parti olarak, kadınlarımıza yönelik hizmetlerimizi bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da artırarak sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum.Bizler, cenneti annelerin ayağının altına seren bir dinin mensupları, hem yönetimde hem de aile içerisindeki vakur duruşuyla örnek teşkil eden Hayme Anaların, yeri geldiğinde İstiklal Mücadelemizde eşsiz Kahramanlıklar gösteren Nene Hatunların ve Kara Fatmalar’ın torunlarıyız. Kendi kadim kültür ve medeniyetimizi ve yaşadığımız zamanı, sahip olduğumuz bu yüce mirasın, incelik ve feraseti çerçevesinde tefekkür ediyoruz. Kadın erkek fırsat eşitliğinin pekiştirildiği ülkemiz kadınlarının, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle