Hoşgeldiniz  

Adrenalin Ve Doğa Aynı Karede

SEMİH KÖKEN | 11 Kasım 2014 | Kemer Güncel A- A+

Aralarında Jonny Walker, Graham Jarvis ve Andreas Lettenbichler gibi dünyanın en iyi uluslararası enduro motosikletçilerinin de bulunduğu profesyonellerle, onlara eşlik eden amatör sporcular deniz seviyesinden Olimpos Dağı’nın 2 bin 365 metre yükseklikteki zirvesine ulaşmak için mücadele etti. Yarışlar sırasında 40 kişilik özel ekip tarafından çekilen fotoğraflar Red Bull’un resmi internet sitesinde hazırlanan özel albüm de yayınlandı.

 

 

Bir gün de binlerce kişi tarafından tıklanan fotoğraflar Kemer’in dünyanın dört bir yanında tanınmasını sağladı. Eşsiz güzellikteki doğayı anlatan fotoğraflar, bilgisayarlar, cep telefonlarına ve tabletler de kullanılmak üzere özel ebatlarda hazırlandı.

 

37 ülkeden 250’nin üzerinde sporcunun yarıştığı Red Bull Sea to Sky yarışı için oluşturulan özel fotoğraf albümünün içinde 50’nin üzerinde fotoğrafa yer veridi. Yarışın başlama noktasından dağdaki zorlu mücadeleye kadar tüm ayrıntıların yer aldığı albümün bir yıl içinde milyonlarca insana ulaşması hedefleniyor. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle