Hoşgeldiniz  

ADAYLIK İÇİN İKİ ÖNEMLİ İSTİFA

Semih Köken | 10 Şubat 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı ve ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, görevinden istifa etti. CHP’den milletvekili adayı olmak için görevlerinden ayrılan Budak sosyal paylaşım adresinden yaptığı açıklamada, “CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine TOBB Başkan Yardımcılığı ve ATSO başkanlığı görevlerimden ayrılıyorum” dedi.

CHP İL BAŞKANI  ARI İSTİFA ETTİ

CHP İL BAŞKANI  ARI İSTİFA ETTİ
CHP Antalya İl Başkanı Cavit Arı, Haziran seçimlerinde milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti. Milletvekilliği için istifa eden bir diğer isim de CHP Kumluca İlçe Başkanı Nail Kamacı oldu.

Cavit Arı, Yüksek Seçim Kurulu’nun istifa için saat 17.00’ye kadar tanıdığı sürenin dolmasına dakikalar kala il başkanlığında il yönetim kurulunu topladı. Arı, parti binasında gerçekleşen toplantıda istifa kararını yönetim kuruluyla paylaştı. Arı’nın milletvekilliği adaylığı için görevden ayrılmasına yönetim kurulu üyeleri de onay verdi. CHP’de Cavit Arı’dan boşalan il başkanlığına yapılacak görevlendirme Genel Merkez tarafından yapılacak.

CHP Kumluca İlçe Başkanı eski milletvekili Nail Kamacı da milletvekili aday adayı olmak için görevinden ayrıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle