Hoşgeldiniz  

80 trilyonluk 160 kırmızı beyazlı otobüsler Antalya’ya iyi gelecek

SEMİH KÖKEN | 15 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Demirtop, Başkan Türel’in talimatı ve isteği doğrultusunda Antalya’daki tüm mavi beyaz otobüsler ile terminal otobüslerini Antalyaspor renklerindeki son teknoloji sıfır km otobüslerle değiştirmeye başladıklarının müjdesini verdi.

AK Parti’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in kent için başlattığı hizmet seferberliği meyvelerini vermeye başladı. Başkan Türel’in isteği ve talimatları doğrultusunda Antalya’da kent içi ulaşımında hizmet veren ne ait 150 adet mavi beyaz Cobra otobüs ile 10 adet terminal otobüsü, son teknoloji kırmızı beyazlı otobüsler ile değiştiriliyor. S.S. Antalya 21 No’lu Özel Halk Otobüsleri ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Muhammet Demirtop “160 otobüsümüzü Antalyaspor’un renklerini taşıyan, alçak tabanlı, Euro 5 motora sahip, ayakta ve oturarak olmak üzere toplam 104 yolcu kapasiteli, engelli binişine uygun, çevre ve doğaya zarar vermeyen, havayı kirletmeyen, ön ve arkasında ve içinde olmak üzere 7 kamerası olan, uydudan takip sistemli son teknoloji otobüslerle değiştiriyoruz. Kırmızı beyazlı otobüslerimiz Antalyamıza iyi gelecek” dedi.

 

Başbakan ve Türel’e teşekkür

Ticari araçlarını 2016 yılına kadar değiştiren ulaşım esnafına yüzde 40’lık ÖTV indirimi müjdesi veren AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da teşekkürlerini sunan Muhammet Demirtop, “2016’ya kadar sürecek ÖTV indirimi ve esnafımıza gösterdiği yakınlıktan dolayı Başbakanımıza teşekkürü bir borç bilirim” dedi. “Başbakanımızın ÖTV indirimi ve esnafımıza gösterdiği yakınlıktan dolayı biz de araçlarımızın tümünü sıfır araçlarla değiştirmeyi hızlandırdık. Antalyalıya ulaşımda daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunacağız. Ulaşım hizmetlerinde Antalya için kalite artırımı ve özveri isteyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Menderes Türel ile çeşitli görüşmelerimiz oldu. Başarılı çalışmalarını izlediğimiz başkanımızın isteği ve talimatları doğrultusunda yeni otobüsler satın almaya başladık. Böylece Antalya halkımıza ve Büyükşehir Belediyemize yakışan araçlarımız, kent trafiğine çıkmaya başladı” diye konuştu.

Elimizi taşın altına koyduk

“İlk etapta şu anda 32 otobüsümüzü değiştirdik. Önümüzdeki hafta içinde 10 otobüs daha satın alıyoruz. Birkaç ay içerisinde Antalyalılar, sıfır araçlarla konforlu seyahat imkanına kavuşacaktır” diyen S.S. Antalya 21 No’lu Özel Halk Otobüsleri ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Muhammet Demirtop araçlar için şöyle konuştu: “Kırmızı beyazlı otobüslerimizin bir tanesinin bedeli ortalama 500 bin liradır. 80 milyon lira yani eski parayla 80 trilyon lira değerinde 160 yeni otobüs alıyoruz. ÖTV indirimi sayesinde otobüslerimizi hızla değiştiriyoruz. Biz de başkanımız sayın Menderes Türel ile birlikte ulaşımcılar olarak bu kentte elimizi taşın altına koyduk. Her gün daha da büyüyerek şu anda Bütünşehir olan kentimizin EXPO 2016 ve G20 Zirvesi ve 2023 hedefi öncesi daha da hızlı kalkınması için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni Türkiye yolunda biz de halkımıza ve ülkemize daha iyi hizmet için kendi kulvarımızda emin adımlarla ilerliyoruz. Antalyasporumuzun renklerini taşıyan otobüslerimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun.”   (Kaynak:Şükrü Ağırman)

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle