Hoşgeldiniz  

AK PARTİDEN AÇIK DAVET VAR

SEMİH KÖKEN | 11 Temmuz 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, tüm Antalyalıları Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumartesi saat 17:30’da Kepez Arena Spor Salonu yanında gerçekleştireceği mitinge davet etti

AK Parti Kemer teşkilatının önünde saat 16:00 da servis araçları hareket edecektirkosedavet kosedavet-detay

10 Ağustos büyük gün

Başbakan Erdoğan’ın ilk mitingine Samsun’dan başlaması ve ardından Erzurum’a gitmesinin ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan İl Başkanı, 12 Temmuz Cumartesi günü de Antalya’da olacağını söyledi. Başkan Mustafa Köse, “Türkiye için yeni bir dönemin kapıları açılmak üzere. Türkiye 12 yıl önce tanıştığı dünya lideri ile başladığı değişim ve gelişim hamlesine 10 Ağustos tarihinden sonra daha da hızlanarak devam edecek” dedi. Köse, “10 Ağustos ülkemiz için yeni bir dönem olacak ve tarihte ilk kez Cumhurbaşkanını halk seçecek” şeklinde konuştu.

 

İkinci bayram olacak

Ülkemizin 28 Temmuz günü mübarek Ramazan Bayramını idrak edeceğini dile getiren İl Başkanı, “10 Ağustos günü milletimizin de desteği ile milletin adamı T.C. Cumhurbaşkanı olarak köşke çıkacak ve ikinci bir bayramı daha kutlayacağız. Çifte bayram öncesinde T.C. Başbakanı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan 12 Temmuz Cumartesi günü saat 17:30’da Kepez Arena Spor Salonu yanında Antalyalılarla buluşacak. Tüm Antalyalıları milletin iradesine sahip çıkma adına mitingimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle