Hoşgeldiniz  

30 Mart’dan sonra Kemer’de İmzaları Emrah AYHAN atacak

SEMİH KÖKEN | 18 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

Kemer Belediyesi’ni ziyaret eden BBP Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan, kendisinden imza istenince, “30 Mart’tan sonra bu imzalardan daha çok atacaksın, alış” temennileriyle karşılaştı.

 

Büyük Birlik Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan, Kemer Belediyesini ziyaret etti. Ayhan, Meclis Üyesi arkadaşları ile beraber, Kemer Belediyesi’nin tüm departmanlarının kapısını çaldı, çalışanların sorunlarını dinledi, başarılar diledi.

 

Ayhan ve Meclis üyesi arkadaşları Kemer Belediyesi koridorlarında yürürken çalışanların ilgisi ve tebessümleriyle karşılaştı. İmar İşleri Dairesi’nde, Harita Mühendisi olması dolayısıyla bir evrakı imzalaması istenen Emrah Ayhan’a Meclis üyesi arkadaşlarından, “Bu imzalara artık alışmalısın. 30 Mart’tan sonra bu imzalardan daha çok atacaksın” temennileri geldi.

 

Belediyeyi ziyaretinde mevcut Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü de ziyaret etmesine karşın Gül’ün makamında olmaması nedeniyle görüşemeyen Ayhan, Başkan Gül’e selamlarını ve başarı dileklerini iletti.

 

Ayhan, belediye ziyaretinden sonra Kemer Atatürk Caddesi’nde yürüyerek esnafa konuk olarak sorunlarını dinledi. Ayhan, seçime az bir zaman kala, esnaf vatandaşların ve bölge çalışanlarının kendisine olan ilgi ve sevgisinin çığ gibi büyüdüğünün gözlendiğini ifade ederek, yeni bir Kemer için, halk ile beraber çalışarak, daha güzel bir ortamı 30 Mart’tan sonra yaratacaklarını söyledi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle