Hoşgeldiniz  

24 Kasım Öğretmenler Günü Sade Törenle Kutlandı

Semih Köken | 24 Kasım 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

24 Kasım Öğretmenler Günü Sade Törenle Kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü Türkiye genelinde olduğu gibi Kemer’de de sade bir törenlerle kutlandı.
Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mekteplerinde Başöğretmenliği kabul edişinin yıl dönümü olan 24 Kasım tarihinde kutlanan Öğretmenler Günü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ünal Aysal Anadolu Lisesi organizasyonunda düzenlenen sade bir törenle kutlandı.
Kemer’de düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, sabah Cumhuriyet Meydanı Tören Alnında Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Milli Eğitim Müdürü ile birlikte öğretmenlerin katıldığı sabahki etkinlik Anıta çelenk konulması ve saygı duruşu istiklal marşımızın okunması ile devam etti.
Günün Anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir yaparken, Yıllarını bu mesleğe adamış, ülkemizin dört bir tarafında gençlerimize ışık olmuş emekli öğretmen Fatma Öztürk emekli öğretmenler adına bir konuşma yaptı. Kemer Ünal Aysal Anadolu Lisesi öğrencisi Mahperi Naz Özpolat “Bir Resim Yap Çocuğum” adlı şirini okudu.
Kemer Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene; Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Jandarma Garnizon Komutanı Ramazan Ergel, Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, STK’lar, kurum müdürleri, Muhtarlar, Öğretmenler katıldı.
Tören konuşmaların ve şiir okunmasının ardından sona erdi.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle