Hoşgeldiniz  

2015’in sloganı: “Kaç dolardan ne kadar Rus gelecek”

Semih Köken | 26 Mart 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Profesyonel turizmciler Lara’da bir araya geldi

poydmartProfesyonel OtelYöneticileri Derneği’nin (POYD) geleneksel öğle yemeği Antalya’daki Liberty Lara Hotel’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

POYD toplantısının bu ayki konuğu ise Cantek Soğutma Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Can Hakan Karaca oldu. Karaca, otelcilere Cantek’in ürettiği ve büyük bir enerji tasarrufu sağlayan soğuk hava depoları hakkında bilgiler verdi.

POYD Başkanı Ali Kızıldağ toplantıda ITB ve MITT fuarlarını da değerlendirdi. Ali Kızıldağ, bu senenin son dakika odaklı bir sezon olacağını söyledi.

Daha sonra Regnum Carya Golf & SPA Genel Müdürü Hakan Duran, WOW Hotels Genel Koordinatörü Edip Araç, Majesty Club La Mer Art Genel Müdürü Ülkay Atmaca ve Skal Dünya Başkanı Salih Çene birer sezon değerlendirmesi yaptı.

poydmart1poydmart2

poydmart3

poydmart4

poydmart5

poydmart6

poydmart7

poydmart8

POYD’un Mart ayı geleneksel yemekli toplantısında konuşan POYD Yönetim Kurulu Üyesi ve Majesty Club La Mer Art Genel Müdürü Ülkay Atmaca, Rusyapazarındaki düşüşün konuşulanlardan fazla olacağını söyledi.

Ruble’nin toparlanamayacak durumda olduğunu söyleyen Ülkay Atmaca, “Bu senenin sloganı sanırım şu olacak: ‘Kaç dolardan ne kadar turist gelecek.’ Ne kadar aksiyon verirsek verelim bu durum düzelmeyecek. 25 Mart itibari ile Kemer ve Göynük’te açılması gereken oteller açılmadı” diye konuştu.ulkayatmaca

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle