Hoşgeldiniz  

TERK ETTİĞİ ÇOCUĞUNA DAYANAMADI

Semih Köken | 19 Temmuz 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Sokağa terk ettiği oğlunu pişman olup geri aldı

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde velayetinde bulunan 3 yaşındaki oğlunu arefe günü marketin önüne terk edip giden baba, pişman olup birkaç saat sonra döndü. Jandarma korumasındaki çocuk, savcılık talimatıyla babaya teslim edildi.

Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Tekirova Jandarma Karakolu’nu önceki gün saat 22.00 sıralarında arayan Azime A., eski eşinin 3 yaşındaki çocukları R.A.’yı bir marketin önüne terk edip gittiği ihbarında bulundu. Bunun üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri R.A.’yı marketin önünde beklerken buldu. Jandarma ekipleri çocuğu karakola getirdikten sonra anne Azime A. da karakola davet edildi. Burada ifadesine başvurulan Azime A., Şükrü A. ile boşandıklarını belirterek, çocuğu istemediği için mahkemenin velayetini babaya verdiğini anlattı. Karakolda da çocuğu istemediğini söyleyen Azime A., “Adam başkasıyla evlendi. Kız kaçırdı. Onun için istemiyorum” dedi.

Jandarmanın telefonla ulaştığı baba Şükrü A. ise çocuğa bakacak durumu olmadığı için market önüne bıraktığını ve memleketi Mardin’e gitmek üzere yolda olduğunu söyleyerek telefonu kapattı. Jandarma ekipleri karakolda misafir ettikleri R.A.’yı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teslim etmek için hazırlık yaparken, gece yarısı karakola gelen Şükrü A., pişman olduğunu ve çocuğu almak istediğini belirtti. Nöbetçi savcılıktan alınan izinle çocuk babasına teslim edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle