Hoşgeldiniz  

15 Temmuz şehitleri için mevlit

Semih Köken | 13 Temmuz 2018 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

15 Temmuz şehitleri için mevlit

15 Temmuz şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında Kemer Belediyesi’nin organizasyonuyla Huzur Camii’nde Kur’an-ı Kerim tilaveti, mevlit ve dua okutuldu, ardından yemek verildi. Anma törenine Başkan Mustafa Gül adına Başkan Vekili Ahmet Can katıldı.

15 Temmuz 2016 günü hain darbecilere karşı vatanımızı ve demokrasiyi savunmak için mücadele ederken şehit olan vatandaşlarımız ülke genelinde törenlerle anılırken, Kemer’de de şehitler adına çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor.

HUZUR CAMİİ’NDE DUALAR OKUNDU

Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi ve çeşitli resmi kurumların işbirliğiyle düzenlenen anma etkinlikleri 3 gün boyunca devam edecek. Bu etkinliklerin ilki Cuma namazı vaktinde Huzur Camii’nde düzenlendi. Burada 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti, mevlit ve dua okutuldu. Ardından 2 bin kişilik yemek verildi.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Mevlit etkinliğine Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül adına Başkan Vekil Ahmet Can, Belediye Meclis üyesi Recep Yılmaz, İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş, Kemer genelindeki camilerden Kuran kursu öğrencileri, öğretmenleri ve çok sayıda kemerli katıldı. Yemek sonrasında da tüm şehitler için dualar okundu.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle