Hoşgeldiniz  

Zorlu Çocuk Tiyatrosu Antalya’ya geliyor

Semih Köken | 15 Şubat 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Zorlu Çocuk Tiyatrosu Antalya’ya geliyor

Mehmet Zorlu Vakfı tarafından, çocuklara tiyatroyu tanıtmak ve sevdirmek amacıyla bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen Zorlu Çocuk Tiyatrosu, “Lunapark Gezegeni” oyunu ile Antalya’da çocukların karşısına çıkıyor.

2003 yılından bu yana 1000’e yakın oyunla, Türkiye’nin dört bir yanından 700 bini aşkın çocuğu tiyatroyla buluşturan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, turne kapsamında “Lunapark Gezegeni” oyunu ile Antalya’daki çocuklarla buluşacak. Lunapark Gezegeni, 27 ve 28 Şubat günü 11.00 ve 13.00 saatlerinde Antalya Kepez Belediyesi Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek.

Lunapark Gezegeni ile çocuklar hayallerine hayat verecek

Zorlu Holding’in “Hayallerine Hayat Ver” kampanyasının devamı kapsamında dördüncü sınıf öğrencisi Çağrı Berat’ın hayal dünyası ile zenginleştirilen çocuk oyunu “Lunapark Gezegeni, çocuklara hayal kurmanın ne kadar da önemli olduğunu anlatıyor. Serdar Saatman’ın yazdığı ve Gaye Cankaya’nın yönettiği Lunapark Gezegeni, 4 yaş ve üzeri çocukların eğlenceli ve coşkulu bir zaman geçirmelerini sağlıyor. Müzikal bir atmosferde sahnelenen Lunapark Gezegeni, çocukları sanatın eşsiz güzellikleriyle buluştururken öğretici birçok mesajı da içinde barındırıyor

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle