Hoşgeldiniz  

Zıp Zıp Park açıldı

Semih Köken | 05 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Zıp Zıp Park açıldı

TÜRKİYE’nin en büyük kapalı alan çocuk oyun merkezi Zıp Zıp Park kapılarını açtı. 21 farklı oyun grubu bulunan parkta, Avrupa’nın en büyük ikinci trambolini ve 8.5 metre yüksekliğinde ip parkuru bulunuyor.

Kepez İlçesi Otogar yanındaki 18 bin 500 metrekare alanda kurulan Zıp Zıp Park’ın açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eşi Ebru Türel ve oğlu Akın ile birlikte geldi. Konuşmasına Antalyalıların Ramazan ayını kutlayarak başlayan Başkan Türel, “Antalya’nın çocukları dünyanın en şanslı çocukları. Bugün de çocuklarımız için çok hayırlı bir projenin açılışı, Türkiye’nin en büyük kapalı oyun parkının açılışı için bir aradayız” dedi.

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK İKİNCİ TRAMBOLİNİ

Zıp Zıp Park hakkında bilgi veren Başkan Türel, “Park içinde 21 çeşit farklı oyun grubu var. 1000 metrekarelik trambolin Avrupa’nın en büyük ikinci trambolini. Parkımız içinde yine 8.5 metre yüksekliğinde ip parkuru var. Zıp Zıp Park’ta çocukların güvenliğiyle ilgili her şey düşünüldü. Çocuklarımızın sağlığı için de özel önemler aldık. Park içindeki tüm oyun guruplarında hijyenik kontroller yapılacak. Tesiste ayrıca çevre peyzaj düzenlemesiyle çocuklarımızın doğal güzelliklerden kopmaması hedeflendi” diye konuştu

ANNE BABALAR UNUTULMADI

Sadece çocukları değil aileleri de düşündüklerini belirten Başkan Türel, “Park, ailelerin de hoş vakit geçirebileceği bir tesis olarak tasarlandı. Anne ve babalar, çocukları güvenle bırakıp park içinde bulunan alanlarda vakit geçirebilecek. Parkımızda, kafeterya, bebek bakım odası, revir ve mescit imkanları bunun için hazırlandı” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise ilçenin yeni bir cazibe merkezine kavuştuğuna dikkat çekerek, “Bu tesis çocuklarımıza çok güzel dünya sunan bir cazibe merkezi olacak” dedi.

Açılış kurdelesinin kesimini ardından Başkan Menderes Türel, eşi Ebru Türel ve konuklarla birlikte Zıp Zıp Park’ı gezdi. Açılış gününe yoğun ilgi gösteren çocuklar gün boyunca aileleriyle birlikte Zıp Zıp Park’ta keyifli anlar yaşadı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle